EVU Miehet, 3. Divisioona Jatkosarja

EVU - HC Espoo Seura  18 - 4

Myyrmäki

Playoff paikka varmistettu, vuorossa Espoolainen timantti

Tänään Myyrmäkeen hiipii vieraaksi täysin tuntematon HC Espoo SEURA. Vieraat majailevat sarjataulukon loppupäässä - 8 ottelusta 1 voitto, 2 tasapeliä ja 6 häviötä.

EVU varmisti playoff -paikan aiemmin tällä viikolla ja tästä innostuneena Pitäjänmäen Tarmoa höykytettiin Konalassa lukemin 17-2.

Ilmeisesti miellyttävän käyrän mailaansa saanut N. Haikarainen paukutti ensimäiseen 30 minuuttiin viisi (5) VIISI maalia. Uusi "Lentokeli" Leppänen on syntynyt.. Haikarainen-Sieppo-Toikkanen -kolmikko oli koko illan herkässä, loppusaldona kolmikolle 18 pistettä. Myöskin mailan vaihdosta kärsinyt T.Heinonen löysi käteensä toimivan Torspon ja esitti tällä kaudella toistaiseksi näkymättömiä pajaranteita pitkin peliä.

Mitä tapahtuu tänään? Edelleen tappioton kotijoukkue haluaa varmasti pitää saldon puhtaana. Onko takki auki vai jäänyt kokonaan kotiin? Kuka voittaa sen kuuluisan pistepörssin?

Luistelukisat käyntiin kello 20:00, Myyrmäki 1

PS. Pleijareiden ensimäisellä kierroksella vastaan tulee Karhu-Kissat. PK-seudun derby -nimen ansainnut ottelupari ei varmasti jätä ketään kylmäksi myöskään pleijareissa. Sarja ratkotaan paras kahdesta -mallilla. Ensimmäinen viikonpäästä lauantaina kello 18:30 Malmilla ja nro 2. Maanantaina 14.3. Myyrmäessä kello 20:00. Suosittelen vahvasti tulemaan paikanpäälle.

Tilastot

18 - 4

HC Espoo Seura
7 - 29 - 02 - 2
1'MaaliPenttilä Vennu
1'MaalisyöttöLuhta Timo
1'MaalisyöttöNikkanen Ville
4'MaaliLeppänen Niki
4'MaaliLuhta Timo
4'MaalisyöttöLuhta Timo
4'MaalisyöttöLeppänen Niki
7'MaaliSieppo Jere
7'MaalisyöttöToikkanen Teemu
7'MaalisyöttöHaikarainen Niklas
15'MaaliLuhta Timo
15'MaalisyöttöLeppänen Niki
15'MaalisyöttöNikkanen Ville
16'MaaliLeppänen Niki
16'MaalisyöttöHeinonen Niko
16'MaalisyöttöNikkanen Ville
19'MaaliLeppänen Niki
19'MaalisyöttöNikkanen Ville
19'MaalisyöttöLuhta Timo
20'MaaliPyysalo Mikko
20'MaalisyöttöPyysalo Markus
21'MaaliPyysalo Mikko
21'MaalisyöttöPyysalo Markus
21'MaalisyöttöHeinonen Toni
22'MaaliLeppänen Niki
22'MaaliSieppo Jere
22'MaalisyöttöNikkanen Ville
22'MaalisyöttöToikkanen Teemu
22'MaalisyöttöHaikarainen Niklas
23'MaaliSieppo Jere
23'MaalisyöttöToikkanen Teemu
24'MaaliHeinonen Toni
24'MaalisyöttöHeinonen Niko
24'MaalisyöttöPyysalo Mikko
25'MaaliPohjosaho Arttu
25'MaalisyöttöLuhta Timo
25'MaalisyöttöLeppänen Niki
26'MaaliLuhta Timo
26'MaalisyöttöLeppänen Niki
27'MaaliToikkanen Teemu
27'MaalisyöttöSieppo Jere
27'MaalisyöttöPohjosaho Arttu
42'MaaliSieppo Jere
42'MaalisyöttöHaikarainen Niklas
42'MaalisyöttöToikkanen Teemu
47'MaaliLeppänen Niki
47'MaalisyöttöNikkanen Ville