A-Rangers - EVU   2 - 8

Malmi

Miehet murskavoittoon kauden avauksessa Malmilla

Miehet taiteilivat nimiinsä myöhään keskiviikkoiltana Malmilla käydyn avauskamppailun.

Lötä lyötiin jäähän ei-yhtään-aikaisemmin, kun kello 21:30. Keskiyön primetime oli siis totta heti kauden avauksessa.

Ensimäisen kerran kiekkoa kaivettiin kotijoukkueen maalinverkoista ajassa 2.08, kun joukkueen Seniori Teemu Toikkanen laittoi pajarantehella J.Siepon aloitusvoitosta mustan oikeaan yläkulmaan.

Lisää oli vuorossa reilu minuutti myöhemmin ylivoimalla. Myyrmäen isoin kaljupää A.Pohjosaho käveli viivalta pisteiden väliin ja lähetti kohtuullisen napakan lyöntilaukauksen edellisestä tuttuun osoitteeseen..

Ensimäiseen erään sai onnistumisen myös joukkueen tulokas N.Ström. Valitettavasti jumalattoman vaihtoaitioruuhkan takaa allekirjoittanut ei nähnyt mitään joten paha kommentoida sen kummemin tapahtumia. Ilmeisesti jokin ilmaveivi -tyylinen kaappi oli kyseessä.

Toinen erä jatkui myös vieraiden komennossa. Julmetulla kesäjalalla liikenteessä ollut T.Anttila laittoi mustan pussiin alivoimalla ajassa 29.36. Mutta.. Seuraavaan aloitukseen asettui vieraiden osalta jokapaikan spesialisti, kapteeni Timo Luhta. Luhta otti aloituksen itselleen eteen ja päästi siniseltä tulisen lämärin kohti maalivahtia - kaverin maalivahti kiitti ja päästi kiekon jalkojenvälistä sisään - vieraat 0-5 johdossa.

Mutta mitä vielä.. Viimeisessä erässä nähtiin jotain, mitä ei ikinä uskottu näkevän.

Joukkueen pienin, jokseenkin parrakkain - hyökkääjästä puolustajaksi nostettu M. Päreluoto otti kiekon keskialueella vastaan ja lähti pakittamaan kohti omaa maalia. E. Karlssonmainen liike maalin taakse kaverin 1. karvaan tullessa täysiä päälle. Sitten.. Pääylös, kisskiss - takarauta kolahtaa ja karvaaja menee miljoonaa ohi. Kaikki 3 katsojaa, vastustajanaitio sekä tottakai oma vaihtoaitio nousee penkiltä ylös ja antaa Päreluodolle Standing Ovationit Malmin keskiyöhön.

Päreluodon lyödessä tahtia - EVU:lle avausvoitto luke 2-8 Malmilta.

Seuraavan kerran Päreluoto ja kumppanit heittämässä takarautakikkaa KOTIAVAUKSESSA Lauantaina 1.10. kello 19:00 Myyrmäessä.

Kaikki paikalle!

Ó

Tilastot
A-Rangers

2 - 8

0 - 31 - 41 - 1
2'MaaliToikkanen Teemu
2'MaalisyöttöSieppo Jere
3'MaaliPohjosaho Arttu
3'MaalisyöttöLuhta Timo
3'MaalisyöttöNikkanen Ville
10'MaaliStröm Niklas
10'MaalisyöttöAnttila Topias
10'MaalisyöttöNikkanen Ville
29'MaaliAnttila Topias
29'MaalisyöttöHakkarainen Ilkka
29'MaalisyöttöPyysalo Mikko
29'MaaliLuhta Timo
35'MaaliPyysalo Mikko
35'MaalisyöttöAnttila Topias
35'MaalisyöttöHeinonen Toni
38'MaaliHaikarainen Niklas
38'MaalisyöttöToikkanen Teemu
38'MaalisyöttöLautaniemi Tuomas
55'MaaliToikkanen Teemu
55'MaalisyöttöSieppo Jere
55'MaalisyöttöLautaniemi Tuomas