EVU - HC Ludwig  4 - 6

Myyrmäki

Synkälle tappioputkelle jatkoa derbyssä

17.1.2015 EVU– HC Ludwig <> 4 – 6

EVUn surullinen tappio putki sai jatkoa lauantaina, kun paikallisvastustaja Ludwig oli parempi lukemin 4-6.

Pelikellossa vain 6:33 ja vieraat johdossa jo 0-3. Joku joskus sanoi että ”jos antaa kaverille pari eteen niin on  vaikee ilta tiedossa” – ja niinhän se olikin. Peliin päästiin kuitenkin mukaan, kun 6:37 – 8:32 maalattiin kolmesti ja peli tasan 3-3. Kotijoukkueen koko kauden kestänyt aneeminen puolustuspelaaminen sai kuitenkin jatkoa ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin Ludwig jo 3-4 johdossa.

2.erä oli muutamista jäähyistä huolimatta maaliton, mutta vauhtia ja taklauksia ei puuttunut. Pari kertaa tyhjistä ohi varmisti että tasoitusta ei syntynyt.

3.erä alkoi jälleen synkästi. 3 minuuttia takana ja pakin viivasta laukoma tippuvalehti löysi tiensä verkon perukoille ja lukemat jo 3-5. 2minuuttia ennen loppua hyvän ylivoimahärdellin päätteeksi, musta löysi tiensä vihdoin sinne oikeaan maaliin. Viimeisten minuuttien pyörityksestä huolimatta Ludwig veti pidemmän korren ja EVUn karmiva tappioputki sai jatkoa.

Nyt lähdetään suunnittelemaan kriisisaunailtaa sekä käännetään katseet kohti ensi lauantain KelA –ottelua Kellokoskella. Luvassa ei ole ainakaan yhtään helpompi iltapuhde. Sarjataulokossa 5. lymyävä KelA liikkuu hyvin ja pelaa kurinalaista kiekkoa. Kiekko tippuu jäähän Kellokoskella lauantaina 24.1. kello 17:30. Tervetuloa!?

Tilastot

4 - 6

HC Ludwig
3 - 40 - 01 - 2
6'MaaliSieppo Jere
6'MaalisyöttöPulkkinen Toni
8'MaaliPyysalo Mikko
8'MaalisyöttöPulkkinen Toni
8'MaalisyöttöSieppo Jere
57'MaaliHakkarainen Ilkka
57'MaalisyöttöLuhta Timo
57'MaalisyöttöNikkanen Ville