Kellokoski

Kellokosken hiljennys - avausvoitto tilille

24.01.2015 KelA – EVU <> 5-9 <> (3-2, 1-5, 1-2)

Voittakaa ruuhka, voittakaa ruuhka!!

Puna-valkoinen vierasjoukkue otti lauantaina iltapäivällä suunnaksi Kellokosken jäähallin. Allekirjoittanut itse laskeskeli, että hallihan lymyää siinä Tikkurilan kulmilla. Lopputulos oli yhtä tarkka kun muutaman vuoden takaiset derivoinnit. Vajaa tunti autossa ja olo kun olisi tullut mökille.

Jatkosarjan avausvoittoa lähdettiin hakemaan ja sehän sieltä kairattiin. Lauantai-iltaan Kellokoskella kuuluu lätkä ja kalia makkaralla. Sen kyllä kuuli.

(manofthemach, Mikko Pyysalo)

Puolikylää vetävä Kellokosken icedome alkoi täyttyä hyvissa ajoin ennen ottelua. Reilu satapäinen, kohtuu tanakassa kunnossa oleva yleisö mylvi, kun kotijoukkue siirtyi ensimmäisen erän lopulla jo 3-1 johtoon. Hyvä duuni kuitenkin palkittiin, kun vain minuuttia myöhemmin taukolukemiksi kavennettiin 3-2.

2.erään lähdettiin sillä asenteella, että pelistä kaivetaan se voitto vaikka väkisin. EVUn ilmiömäinen nousu alkoikin vain reilun minuutin pelin jälkeen. 70 sekuntia edellisestä ja kapteeni Luhdan laukomaa kiekkoa kaivetaan taas verkon perältä.

Ajassa 34:37 huikean nousun kruunasi pappa Valeriuksen järkyttävä lämäri. Pari eteen, torspoa jäähän ja takanahkassa läsähti niin että koko Kellokosken kansa ihmetteli mitä juuri tapahtui. No Joonas vaan.. Ottelun jälkeen katsomosta kerrottiin, että muutama Kellokoskelainen nainen vaihtoi pelipaitaa tämän jälkeen. Ja housuja.. Tämä riitti myös kaverin maalivahdille jonka jälkeen kotijoukkue kieltämättä piristyi hieman. Taukolukemat 4-7 viimeisteltiin minuutti ennen erän loppua.

Viimeinen erä laitettiin käyntiin vieraiden puolesta mukavassa johdossa. Kopissa sovittiin että divarille tuttuun tapaan sitä mustaa vaikka syödään kunhan se voitto tulee. Piristynyt kotijoukkue tuli kuitenkin 2 päähän vain muutaman minuutin pelin jälkeen. Rautaisella pääkopalla varustettu Vantaalaisryhmä ei kuitenkaan lopettanut hommia tähän. Maalissa koko illan loistanut H.Valo jatkoi jäätävien kylkimyyryjen heittämistä ja jokainen laukaus löysi tiensä herran räpylään.

Kellokoskelaista selkärankaa napsuteltiin ajassa 55:42, kun Heinosen Toni laittoi napakalla ranteella kiekon reppuun. Aikalisästä huolimatta vieraiden kurinalainen(vaikea uskoa) puolustaminen palkittiin. 58:43 kellossa, kun 6 kenttäpelaajalla pelannut KelA joutui jälleen kaivamaan mustaa omasta päädystä. ”Hallin tyhjentäjän” liikanimen ansainnut T. Rytkönen laittoi kiekon tyhjiin, joka samalla aiheutti aaltomaisen liikkeen katsomossa. 120 ihmisestä 80 ampui ruuhkaa vastaan hallin ovista ja ikkunoista ulos. Joku taisi huutaakin jotain helsinkiläisvastaista?

Kolmen Teen ilta:

T.Rytkönen 1+4

T. Luhta 2+1

T. Heinonen 2+1

Voitto teki poikaa kohtuullisen synkässä tappioputkessa ryvettyneelle EVUlle. Seuraavan kerran tositoimissa ollaan jo 31.1. lauantaina. Aina kotoiseen Myyrmäkeen saadaan vieraaksi OKK. Kiekko jäähän tutusti 20:00. Be there!!

Terveisin,

Office

Tilastot
KelA

5 - 9

3 - 21 - 51 - 2
10'MaaliLuhta Timo
18'MaaliToikkanen Teemu
18'MaalisyöttöRytkönen Teemu
21'MaaliToikkanen Teemu
21'MaalisyöttöRytkönen Teemu
22'MaaliLuhta Timo
22'MaalisyöttöHeinonen Toni
22'MaalisyöttöNikkanen Ville
28'MaaliHeinonen Toni
28'MaalisyöttöLuhta Timo
28'MaalisyöttöNikkanen Ville
34'MaaliValerius Joonas
34'MaalisyöttöRytkönen Teemu
34'MaalisyöttöToikkanen Teemu
39'MaaliAheristo Atso
39'MaalisyöttöSieppo Jere
39'MaalisyöttöHakkarainen Ilkka
55'MaaliHeinonen Toni
55'MaalisyöttöRytkönen Teemu
58'MaaliLeppänen Niki