Julkaistu: 18.08.2014 00.00

EVU 03 RB Lohkovoittoon ja Hopealle Lions Cupissa

Kausi käynnistyi upeissa puitteissa ja hyvin organisoidussa Bluesin järjestämässä kovatasoisessa Lions Cupissa Espoon Leppävaarassa (http://www.cuponline.se).

Pelit alkoivat perjantaina heti koulupäivän jälkeen ja muutamalla olivat ajatukset jo niin syvällä pelissä (tai läksyissä) että matkasta jäi polvarit yhdeltä ja uniformu toiselta. Kun huoltomme sai lainakyselyihinsä "ei oota", pelastukseksi koitui Bluesin 02ssa pelaava Huuhtis, hän juoksujalkaa hommasi kaverilleen syndit. Kiitos Niko! Ei minun aikana vastustajien kanssa oltu niin hyviä kavereita kuin tänä päivänä – onko tämäkin ”somen” syytä;=)

Alkusarjassa vastaamme saimme tuttuja joukkueita sarjapeleistä - Jokerit, Blues MK sekä Blues LV. Kauden alku on tosin aina arvoituksellinen kevään siirtoruljanssin jälkeen, jolloin liigaseurat yleensä naksun pari vahvistuvat. Näitä seuroja vastaan on mukava pelata kun tietää taitokiekon olevan etusijalla ja koiruudet takavasemmalla. Uusia tuttavuuksia olivat TPS sekä Ässät – hyvin olivat pelaajamme tietoisia miten ovat Länsirannikolla pelanneet ja lataus oli sen mukainen.

Pelillisesti kuljimme ensimmäisestä ”sekamelskasta” kohti organisoidumpaan pelaamista niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä ja lopputuloksena oli lohkovoitto.  Välierässä vastaan asettui tuttuakin tutumpi EPS. Valmennus kaivoi ”tunneankkurin” viimekeväisen Vierumäkiturnauksen tappiosta ja lopputuloksena oli näytös siitä mitä pojat halutessaan osaavat. Finaalissa ensimmäiset kymmenen minuuttia kulki mallikkaasta EVUlaisten tahdissa kunnes Jokereiden kaksi salamamaalia teki ensimmäisen särön selkärankaan. Toisen erän ”synkän” kaksiminuuttisen jälkeen olikin peli jo käytännössä ohi – lopun jäähyminuutit tekivät haaveet loppukiristä tyhjiksi.

Hopea on väriään parempi suoritus, joten leuka pois rinnasta - kausi on vasta alussa! Tulevien turnauksien pelit ratkaistaan harjoitusten ja omatoimisen treenaamisen laadulla – nyt on aika keskittyä taas omaan tekemiseen.

Seuran uusimmat