EVU07-joukkue etsii uusia pelaajia
Julkaistu: 07.09.2014 00.00

EVU07-joukkue etsii uusia pelaajia

Tervetuloa mukaan EVU07-joukkueen toimintaan!

EVU07 on Myyrmäessä toimiva joukkue jääkiekkoharrastusta aloitteleville 2007-syntyneille pojille ja tytöille. Me opettelemme muutaman kerran viikossa:

  • Yhdessä tekemisen iloa

  • Joukkueena toimimista

  • Jääkiekon perustaitoja

Lisäksi pelaamme pelejä lähialueen muita aloittelevia joukkueita vastaan.

Edellytyksenä osallistumiseen on innokas asenne ja jonkinlainen luistelutaito (ihan vasta-alkajille on tarjolla EVUn luistelu- ja jääkiekkokoulu).

Meillä tärkeintä ei ole voittaminen tai sarjapisteet vaan se että toiminta on hauskaa, mielekästä ja turvallista. Meillä kannustetaan kokeilemaan kikkoja ja opettelemaan uusia taitoja. Meillä ei tarvitse pelätä epäonnistumista, päinvastoin vain kokeilemalla ja uudelleen yrittämällä oppii!

Uskomme myös voimmakaasti monipuoliseen harrastamiseen. Jalkapallo, suunnistus, partio, pianotunti tai vaikka kaverien kanssa leikkiminen ovat tärkeitä asioita ekaluokkalaisille. Me kannustamme aktiivisesti lapsia harrastamaan monipuolisesti ja tasaisesti.

Tervetuloa mukaan tutustumaan meidän toimintaan. Lisätietoja saa tarvittaessa joukkueenjohtaja Jarkko Mattiselta tai vastuuvalmentaja Janne Kääriäiseltä (evu-07@outlook.com) tai meidän toimintasuunnitelmasta (http://www.evu.fi/materiaalipankki/?download=4111).

Seuran uusimmat