EVU 03 Bluelle turnausvoitto Haukat AAA -turnauksesta!
Julkaistu: 15.09.2014 00.00

EVU 03 Bluelle turnausvoitto Haukat AAA -turnauksesta!

Pelit alkoivat perjantaina Järvenpään Haukkoja vastaan mallikkaalla esityksellä ja pirteällä jalalla ottaen 4-0 voiton turnausisännistä. Lauantai käynnistyi nihkeästä ja Nikkarit esittivät mitä joukkuepeli ja maalinteko ovat  vieden täyden pistepotin 6-1 voitollaan. Tästä sisuuntuneena pojat ottivat ryhdikkään 4-0 voiton GrIFKsta sekä taistelivat voittolaukausmaalilla pisteet HaKilta  - paras lataus oli tiessään kun finaalipaikka oli jo varmistunut lohkopelien mentyä ristiin. Aku ei antanut rankkarissa veskarille mitään saumaa ja Oskari otti ”rutiinitorjunnan”. Finaalissa vastaan asettui uudemman kerran Nikkarit ja ”saalistushenki” oli jokaisella kohdillaan. 4-1 voittoon päättynyt ottelu antoi aiheen ansaittuun iloon!!

Turnaustilastoissa EVUlaiset sijoittuivat myös mainiosti; Oskari loistavalla torjuntaprosentillaan (93%) toisella sijalla ja pistepörssissä Mikko sekä Vänä ottivat jaetun ykkössijan 6:lla pisteellä. Aku nakutti pakin tontilta siniviivalta rannareita yläbörsään ollen turnauksen toiseksi paras maalintekijä. Erityismaininta Eelikselle joka otti ”vyölleen” nollapelin heti toisessa pelissään EVU paidassa.

Turnausvoitto on aina tekemisen tulos. Kaikki pelaajat ovat syksyn ensimmäisistä jäistä – tarkemmin ajateltuna kesän omatoimiharjoittelusta – lähtien ymmärtäneet ja omaksuneet oman tekemisen laadun merkityksen. Vastuuta on siirretty pojille itselleen myös yhteisessä tekemisessä, joka heijastuu korkeana motivaationa. Tästä on hyvä jatkaa kohti kolmen viikon kuluttua alkavia sarjapelejä.

Seuran uusimmat