Uusi kausi alkaa
Julkaistu: 09.06.2015 00.00

Uusi kausi alkaa

Tyytyväisyyskyselyt

Kauden päätteeksi EVUssa tehtiin keväällä 2015 tyytyväisyyskyselyt pelaajien vanhemmille sekä seuran toimihenkilöille.

Joukkueiden toimintaa koskevaan kyselyyn vastasi 179 pelaajan vanhempaa, seura-analyysikyselyyn 55 toimihenkilöä. Kiitos kaikille vastanneille!

Joukkueiden tulokset on käsitelty kevään vanhempainkokouksissa.

Seura-analyysikyselyn tulosten käsittelyyn nimettiin kaksi työryhmää. Urheilutoimintaan paneutuvat Kimmo Lehtonen (hallituksen varapuheenjohtaja), Kristian Haag (hallituksen jäsen, A:n valmentaja, Topi Juntunen (valmentaja 06), Jukka Mäkinen (valmentaja 02), valmennuspäällikkö Kari Karvinen ja taitovalmentaja Kapa Miettinen.  Hallinnon kysymyksiä käsittelee työryhmä Janne Paldanius (hallituksen jäsen), Eeva Pihlström (hallituksen jäsen, rahastonhoitaja), joukkueenjohtaja Juha Alamäki (02), joukkueenjohtaja JP Nurminen (03 White) sekä toiminnanjohtaja Pertti Hyvönen.

Työryhmät esittivät kyselyn tuloksiin pohjautuen kehitysehdotukset, jotka huomioidaan ensi kauden toimintasuunnitelmassa.

Iltapäivätoiminnan kehittäminen

Vantaan Liikuntapalvelut on käynnistänyt keskustelut lähialueen seurojen kanssa iltapäivätoiminnan kehittämisestä Myyrmäen Urheilupuistossa.  Visiona on tarjota lapsille monipuolista ja maksutonta liikuntaa eri lajien parissa.  Toiminta on avointa niin urheiluseuroissa mukana oleville kuin urheiluseuraan kuulumattomille lapsille. Liikuntapalvelut tarjoavat tilat, urheiluseurat hoitavat tapahtumien ohjauksen. Lisäksi urheiluseurat saavat korvauksen toiminnan järjestämisestä Liikuntapalveluilta. 

Alkavalla kaudella EVU on valmis ohjaamaan maanantaisin jäätoimintaa ja tiistaisin muuta liikuntaa. Toivottavasti toiminta saadaan käyntiin jo syksyllä 2015.

Seurojen välinen yhteistyö

Lajien välistä yhteistyötä tapahtuu jo nyt joukkuetasolla jääkiekon, jalkapallon ja salibandyn välillä.  EVU on aloittanut keskustelut SB Vantaan ja KeiKan kanssa, jotta yhteistyötä voidaan edelleen kehittää.  Tavoite on tarjota lapsille mahdollisuus harrastaa useampia lajeja mahdollisimman pitkään.

Jääkiekossa seurayhteistyö Kiekko-Vantaan ja Jokereiden kanssa jatkuu. Yhteistyösopimuksessa on ensi kaudella mukana myös Karhu-Kissat, Viikingit, Hunters, OKK, Red Wings ja PiTa.

Yhteistyön tarkoituksena on parantaa pelaajien kehittymisen mahdollisuuksia.  D1 ja nuorempien ikäluokkien toiminnassa yhteistyö näkyy yhteisinä pelitälleinä, valmentajien ja toimihenkilöiden koulutustapahtumina sekä infotilaisuuksina.  Tavoitteena on myös, että pelaaja pelaa omassa lähihallissaan mahdollisimman pitkään - pelaajasiirtoja ei suositella ikäluokissa D-G.

Kiitos kaikille evulaisille menneestä kaudesta ja tsemppiä uudelle kaudelle, kiitokset myös EVUn toimintaa tukeville  yhteistyökumppaneille!

 

                                                                                       Pertti Hyvönen

                                                                                       toiminnanjohtaja

Seuran uusimmat