TUNNELMIA  07-LEIRISTÄ
Julkaistu: 25.01.2016 00.00

TUNNELMIA 07-LEIRISTÄ

Muistaakseni viimeisin raportti oli Hopeakiekko-ennakko. Siinähän epäilin, että iso yllätys muhii 07-syntyneiden turnauksessa. Voi kuinka oikeassa olinkaan!!!!

Nollaseiskat, pakko rakastaa tätä ryhmää! Riveissä on sellaisia taivaanrannan maalareita, ettei mitään järkeä. On totta, että luistelukoulun jälkeen edettiin vahvasti leikin varjolla ensimmäinen kausi. Annettiinko siinä siimaa muille vai luotiin pohjat tulevalle? Itse uskon jälkimmäiseen. Niinpä nyt viimeistään haudataan sanonta: pieni ja sympaattinen joukkue. Nämä on sotureita jokainen!

Mitä siellä Hopeakiekossa sitten tapahtui? Nollaseiskat löi "All in" ja lähti neljällä pelijoukkueella taistoon. Jokainen ryhmä pelasi huikeita pelejä, matkalla kaatui Tapparaa ja useampi Bluesin ryhmä. Loppujen lopuksi yksi Evun joukkueista finaalissa ja toinen pronssiottelussa. Blues oli tällä kertaa vahvempi molemmissa otteluissa, turha selitellä, paremmat voittivat ja onnittelut espoolaisille! Finaali oli pienestä kiinni, voittomaali loppuhetkillä.

Nollaseiskoille tämä on ollut poikkeuksellisen menestyksekäs kausi. Tästä ansiot menee ensimmäistä kauttaan päävalmentajana toimivalle Kososen Jannelle sekä loistaville apuvalmentajille!!! Treeneissä vedetään tuhatta ja sataa, koutsit kirittää pelaajia. Aika nihkeetä siinä on poikien "varastaa", kun apuvalmentajat luistelee perässä! Peluutuksessa Kosonen on ollut suorastaan Velho tällä kaudella!! Kaikki saa pelata saman verran, mutta pienillä oveluuksilla Janne tekee koko ajan joukkuetta palvelevia liikkeitä. Love It!

Viime viikonloppuna nollaseiskat otti ensimmäisen voiton isosta ja pahasta IFK:sta. Ensi sunnuntaina sama tehdään Jokereille?????

Erityismaininnat vielä Hopeakiekosta: pelaajien MVP menee "Rajatorpan Raskille" eli Finnin Empulle, joka otti jenginsä reppuselkään maalin suulla ja vei hopealle asti! Talkoolaisten MVP: ihanalle Hanna Kontkaselle, joka pyöritti tulospalvelua koko päivän!

Janne Kosonen ja rakkilauma, tulette vielä kuulemaan tästä joukkueesta...

-tsupari-


Seuran uusimmat