FINAALI: EVU Ukot vs TAVASTIA la 9.4. klo 18:30 Halli 1
Julkaistu: 06.04.2016 00.00

FINAALI: EVU Ukot vs TAVASTIA la 9.4. klo 18:30 Halli 1

Niin se piti Tsuparin äidin pojan sulkakynä olla jo tupessa, mutta nyt sellainen kliimaksi edessä, että pakko kirjoittaa!

Evun junnuilla kauttaaltaan todella upea kausi! Kirsikkana kakun päällä nollafemmojen tappioton sarjakausi. Nyt kuitenkin poikkeuksellinen tilanne, kun toisellakin Evun "ikäluokalla" mahdollisuus nostella kannua. Evun ukot ovat pelanneet fantastisen kauden tasokkaassa harrastesarjalohkossa. Vain yksi tappio kaudelta ja juurikin tätä finaalivastustajaa vastaan. Ei voi olla herkullisempaa asetelmaa finaalille. On takaisinmaksun aika..

Evun ukoista löytyy monta tuttua hahmoa Evu-junnuille. Mäkinen (02), Valtanen (03), Wiik (04), Plith (06). Nämä herrat ovat tehneet mielettömän hienoa duunia poikien eteen. Mitä jos annettaisiin vähän takaisin päin ja lähdetään porukalla kannustamaan Ukot voittoon. Toiminnanjohtaja Hyvönen teki miehen työn ja raivasi jäävuorolistaan finaalille sopivan kellonajan. Kevätaurinko lämmittää, lauantai alkuilta ja old-time hockey. Vaikea keksiä parempaa tekemistä! Tiedän, että halliin on tulossa Ukkojen ennätysyleisö ja meteliä tulee riittämään! Toivottavasti saadaan porukkaa paikalle myös tästä meidän Evu-yhteisöstä.

Mikä tekee tästä joukkueesta niin poikkeuksellisen? Tässä muutama syy:

-Täysin pitelemätön ykkösketju! Mäkinen -Tiilikainen - Jussila dominoisi kovemmissakin sarjoissa. Nautinto seurata näiden jätkien pelaamista.

-Sota-alueet. Molemmat maalin edustat. Oli todennäkösempää selvitä ilman mustelmia 90-luvulla ravintola Alibista, kuin Ukkojen maalin edustalta. Siellä on Leppästä, Romppista ja nuorempaa Plithia, siinä saa oma veskari olla aika rauhassa. Vain makuupaikkoja jaossa.

-Joukkuehenki. Todennäköisesti yksi vilkkaimmista "What´s App"-ryhmistä. Kysykää vaikka terätohtori Tiihoselta.

Mieletön kiekkoilta luvassa. Suosittelen olemaan osa sitä. Musta putoaa jäähän n. 18:30, kunhan legendaarinen Eetu Wiik on höylännyt jään. Ai niin, pelin jälkeen soturit syövät Hannen pöydässä ja tämän jälkeen sauna varattuna. Todennäköisesti pelaajat löytyy Myrtsin yöstä myöhemmin. Tämän toteutuessa, mikään ei ole entisellään...

-tsupari-

Seuran uusimmat