Jäähallihanke laukaistiin käyntiin Vantaalla – Urheiluseurat aktiivisina
Julkaistu: 23.06.2016 00.00

Jäähallihanke laukaistiin käyntiin Vantaalla – Urheiluseurat aktiivisina

Seurat ostavat vuosittain sadoilla tuhansilla euroilla jääaikaa ulkopaikkakunnilta, kuten Tuusulasta, Sipoosta, Keravalta, Helsingistä, Espoosta ja Klaukkalasta. Nyt asiaan toivotaan pikaista muutosta.

- Jo pelkästään ekonomiset ja ekologiset syyt antavat riittävät perusteet hankkeen edistämiselle, perustelee Kiekko-Vantaa Itä ry:n puheenjohtaja, Jori Paukkonen.

- Lisäksi perheiltä säästyisi valtavasti aikaa, kun ei tarvitsisi ajaa viikoittain naapurikuntaan harrastamaan, jatkaa Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n varapuheenjohtaja Kari Huttunen.

- EVU:n hallituksen jäsen Pekka Strömin mukaan vantaan jäätilanne on ollut jo vuosia suomen huonoin ja siihen halutaan pikaisesti muutos!

Yhteistyötä tekevät jääurheiluseurat tekevät parhaillaan tarveselvitystä omissa seuroissaan. Sen seurauksena koeponnistetaan yhteisiä yhtymäkohtia ja kipupisteitä.

Aikataulu ja eri rahoitusvaihtoehtojen selvittäminen on vielä edessä, mutta yhteinen tahtotila on selkeä – Jäähalli Vantaalle on saatava, toteaa Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry:n puheenjohtaja Outi Lehtimäki.

Seurat eivät tässä vaiheessa halua sulkea mitään rahoitusvaihtoehtoja tai kumppaneita hankkeen ulkopuolelle. Seurojen edustajat toivovat erityisesti kaupungilta aktiivista otetetta hankkeen edistämiseksi.

Lisätietoa antaa:

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry, varapuheenjohtaja Kari Huttunen

Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry, puheenjohtaja Outi Lehtimäki

Etelä-Vantaan Urheilijat ry, varapuheenjohtaja Pekka Ström

Kiekko-Vantaa Itä ry, puheenjohtaja Jori Paukkonen

Seuran uusimmat