KAIKKIEN  AIKOJEN  KAUDEN ALOITUS?
Julkaistu: 22.09.2016 00.00

KAIKKIEN AIKOJEN KAUDEN ALOITUS?

Syyskuun jälkipuoliskolle mentiin, ennen kuin Tsuparin äidin poika tarttui sulkakynään. No parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Sateinen kesä oli ja meni, päästiin takaisin rakkaan harrastuksen pariin! Jotenkin en ollut henkilökohtaisesti vielä valmis aloittamaan hallihengailua, mutta tutut ihmiset käytävillä ja kahviossa sai hokimoodin päälle. Vielä kun saatiin tuo pre-season alta pois ja pelit käyntiin, nyt on ihmisen lapsen hyvä olla!

Tuttu ja turvallinen Myrtsin halli. Kahviossa Hanne ja hänen Enkelinsä toivottavat lämpimästi tervetulleeksi, makkaraperunat edelleen klassikko. Jos ahdistaa, voi käydä Terätohtori Tiihosen rippituolissa puhdistautumassa. Sintti dominoi jäänajoa. Leiviskä pyörittää varustepörssiä pari kertaa viikossa. Hallin käytävillä voi törmätä erittäin mielenkiintoisiin hahmoihin! Kaikki on ennallaan.

Ja sitten itse asiaan, mihin kirjoituksen otsikkokin viittaa. Kyllähän Myyrmäen hallilta kuuluu hurjia, Evulla jäätävä kauden aloitus! Lähdetään purkamaan...

EVU B:Tervetuloa kotiin Kundit! Saatiin maailmalle karanneet jätkät takaisin, kun pystyttiin perustamaan b-junnuille jengi. Kausi alkanut komeasti. Kolme peliä, kolme voittoa. Viime viikonloppuna testailtiin omaa henkistä kanttia päästämällä kotijoukkue Blues Eks 6-1 johtoon, homma toimi, sillä pinnat matkasi Myrtsiin 8-10 vierasvoitolla. Päävalmentajaksi nimettiin kauden alussa ystäväni Patrik Manner. Minulle tihkuneiden tietojen perusteella, Evun kauden alku on polkaissut Kivistössä aluille kansanliikkeen "Pakelle patsas". Seuraan mielenkiinnolla tätä saagaa.

EVUC:Paavilaisen Kimmon suojatit kävi louhimassa kultaa Sapko-turnauksesta. Sen perään sarjassa kolme peliä, kolme voittoa. Vakuuttavaa jälkeä. Muutaman pelin heiltä nähneenä, voin sanoa, että tässä porukassa on "munaa"!

KIEKKO-VANTAAC:Aivan mieletön ryhmä! Ei niin nimivahva tietenkään, kuin "liigajengit", mutta se joukkueena tekeminen... Ja sitten kun valmentajana toimii kaikkien arvostama Kristian "Fagu" Fagerström, edellytykset vahvaan kauteen on olemassa. Pelaavat aivan järkyttävän kovassa lohkossa: Myrtsissä vierailevat mm. HIFK, Jokerit, TPS, Blues etc. Iso paha IFK meni jo kotonaan polvilleen Kiekko-Vantaan edessä. Se voitto on kovimpia suorituksia vuosiin Myyrmäessä pelanneilta jengeiltä. Seuraan tätä joukkuetta erittäin tarkkaan tällä kaudella. Tulen kirjoittamaan paljon heistä, mutta parhaiten autat näitä gladiaattoreita tulemalla paikan päälle kannustamaan!!!!

KIEKKO-VANTAAC2:Pojat on poikii... On sattunut ja tapahtunut tässä kauden alla. Tärkeintä tietenkin, että sarja alkoi komealla vierasvoitolla. Olen kytännyt ja kärkkynyt syväluotaavaa haastattelua päävalmentaja Mäkiseltä, mutta kun kaikki tapahtuu "lehdistöattasea" K. Mutkan kautta, on yksinoikeudella tehty haastattelu jäänyt saamatta. Vielä sen aika tulee. Joukkueessa Evun nollakakkosia lähes kolme kenttää.Mielenkiintoinen joukkue, kaikki on mahdollista.

NOLLAKOLMOSET: Joukkuetta valmentaa suuresti arvostamani Kapa Miettinen. Olen nähnyt heiltä vasta yhden ottelun tällä kaudella, aika harvoin Jokereita vastaan tasoitetaan viimeisellä minuutilla ilman veskaria. Joukkue reissanut paljon ja pelannut luupin ulkopuolella. Sen tiedän, että Kapa hakenut tietoisesti kovia vastustajia. Hänellä on visio, jonka allekirjoitan täysin tietämättä siitä mitään. Teki minustakin paremman lätkäfaijan. Hieno mies, hieno joukkue. Nollakolmosista kuullaan vielä paljon.

NOLLANELOSET: Hyvin järjestetty Kultakiekko oli lähellä päättyä Redin osalta pronssijuhliin. Blues kuitenkin kilpavarusteli joukkueensa viime hetkillä, niinpä mitali jäi saamatta. Onneksi Blue voitti pronssimitalit rankkareiden jälkeen kakkoshallissa. Saatiin turnaukselle kaunis loppu. Kaskisen Peten suojateilta odotan värikästä kautta, eteenpäin on menty. Edelleen taivas vs helvetti -asetelma on olemassa...

NOLLAFEMMAT: Satumainen viime kausi saa jatkoa. Ainakin Mikkelistä haettiin turnausvoitot molemmilla joukkueilla. Katsoin juuri heidän joukkuekuvaa, ylärivi täynnä toimihenkilöitä (8). Uskon tuon määrän tuplaantuvan tänä vuonna, kaikki haluavat pienen palan taivasta. Viime kauden päätteeksi valmennuskaksikko palkittiin seuran toimesta ja täysin ansaitusti. Pahat kielet kertoo, että seuraavaksi MiVi haluaa Vantaan kaupungin avaimen??? Uskoo ken tahtoo...

NOLLAKUTOSET: Se olisi sitten isoa kenttää seuraavaksi. Jäällä on menty taas todella kovaa. Harjoitusotteluissa nollakutoset tanssinut taululle kaksinumeroisia. Olen pari kertaa "joutunut" leikkimään huoltajaa aitiossa ja päässyt näkemään sitä toimintaa. Hyvin nää jätkät eli Tero ja Topi vetää. Täysluotto meidän koutseihin, tekemisen meininkiä. Tulee nätti kausi, veikkaan.

NOLLASEISKAT: Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. "Rakkilauma" on jäällä taas. Head coach Kosonen on vähentänyt treenipelien määrää, treeneissä on välillä vedetty oldschool viivaluistelua tai jopa kontattu kenttää ympäri. On se huikee äijä. Joukkuehenki aivan huipussaan ja laidat ryskyy. Lohjalta turnauksesta hopea ja pronssi (14 joukkuetta), pelitälliturnauksesta hopea (mukana IFK ja Jokerit usealla joukkueella niin kuin Evukin). Sanoinko jotain tästä ikäluokasta viime kaudella?? Niinpä.

NOLLAKASIT: Iso ikäluokka, paljon menestystä edessä. Lohjalta tuli jo hopeaa. Taitavia jätkiä hyvässä valmennuksessa.

NOLLAYSIT: Alkutaipaleella Wiikin Villen johdolla.

Tollaista tällä kertaa. Ja muistakaa: kaikki ylläoleva vain yhden ihmisen mielipiteitä.

-tsupari-

Seuran uusimmat