Yhteistyötä kiekon parissa parhaimmillaan
Julkaistu: 20.12.2016 00.00

Yhteistyötä kiekon parissa parhaimmillaan

Kausi on puolivälissä ja kiekkokiireet hellittävät joulun alla hetkeksi.

Onnistuneen alkukauden läpiviennissä on ollut mukana myös EVUn pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Aktia ja Citymarket Jumbo.

Aktia –pelikiekko on syyskaudella pudotettu jäähän 500:ssa ottelussa, logo koristaa lähes 400 evulaisen pelipaitaa. Citymarket Jumbon tarra on jokaisen pelaajan kypärässä. Syksyn Aktia Kultakiekko oli menestys niin kaukalossa kuin oheistoiminnoissakin. Maan parhaat, legendaariset turnaustoimiston tarjoilut haettiin Citymarket Jumbosta.

Kevätkauden sarjapelit käynnistyvät loppiaisen jälkeen.EVUn jäärieha on lauantaina 28.1.2017 Martinlaakson tekojäällä.Kevät päättyy Aktia –turnauksiin huhtikuussa ja myös päättäjäiset järjestetään kevään turnauksen yhteydessä 22.4.2017.


EVUn yhteistyökumppaneiden tuki on avuksi niin joukkeiden toiminnassa kuin seuratapahtumien järjestelyissä.

Aktia on paikallinen, suomalainen pankki, lähin konttori Myyrmäessä Myyrmannia vastapäätä.EVUn raha-asiat hoituvat Aktiassa ja EVU suosittelee myös jäsenistölleen Aktiaa.

Citymarket Jumbo tukee EVUn joukkueita kypärämainonnan lisäksi ostosbonuksilla - se on kaikille evulaisille helppo tapa tukea oman joukkueensa toimintaa.


Ja huom! Mikäli Jumbossa tekee myös joululahjaostoksia, lahjat voi jättää paketoitavaksi EVU C:n pakettiparkkiin!

Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme että olette tukemassa junioritoimintaamme tälläkin kaudella!

Pertti Hyvönen, toiminnanjohtaja, Etelä-Vantaan Urheilijat ry

Seuran uusimmat