Kiekko-Vantaa C vs HIFK
Julkaistu: 11.01.2017 00.00

Kiekko-Vantaa C vs HIFK

KIEKKO-VANTAA C vs HIFK

Tässä on nyt sitten sellainen herkkupala tulevalle perjantaille, että jos vähääkään on lätkäihminen, niin tätä ei voi missata.

Valmentaja Fagerström on saanut pidettyä porukkansa Vantaalla luistelukoulusta lähtien. Tämä on se pelaajapolku, mikä toimii. Aikaisemmat ikäluokathan karkaili maailmalle, ennen C 2 vuotta. Nyt on Fagu näyttänyt miten homma toimii ja tämä malli meidän on otettava omaksi. SM-sarjaa Myrtsissä, onhan se kova juttu Hei!!!

Viime viikonloppuna oli jo katsomossa aika paljon meidän junnuja. Etenkin ikäluokista 06 ja 07. Nyt muutkin mukaan. Nää on pirun kovia pelejä ja sieltä varmasti tulee ärsytetty iso ja paha HIFK, sillä Fagun porukka vei sarjapisteet syksyllä 4-2. Annetaan täysi tuki Myyrmäen ykkösporukalle! Eihän sitä tiedä, vaikka Sinunkin poikasi olisi joskus näissä karkeloissa? Jatkan tätä rummutusta, niin kauan, että näen 50 meidän junnua ottelussa kannustamassa!

Juuso #25 ottaa taas jengin reppuselkään? Maran #88 yläkerran tietokone antaa koordinaatteja lättysyötöille? Petun #19 jalat jaksaa tikkaa? Rabe #4 tekee vain joukkuetta palvelevia ratkaisuja? Fagun kasetti kestää?

Isoja kysymyksiä, joihin saadaan vastaus perjantai-illassa. Tule paikalle!

-tsupari-

Seuran uusimmat