Tervetuloa 01 Red & Blue kotisivuille
Julkaistu: 23.06.2014 00.00

Tervetuloa 01 Red & Blue kotisivuille

EVU 01 Red & Blue on reilun 30 pelaajan muodostama harjoitusryhmä. Viime kaudesta vahvistunut ryhmä muodostaa tulevalle kiekkokaudelle sekä AAA-liigajoukkueen (Red) että AAA-divarijoukkueen (Blue).

Loppukesän ja syksyn ohjelmaan kuuluu monipuolisen harjoittelun lisäksi niin pelejä, turnauksia kuin Myyrmäen ja Pajulahden leirejäkin. Ryhmä harjoittelee ja pelaa kaudella keskimäärin 5-6 kertaa viikossa. Jääharjoittelun ohella myös monipuolinen oheisharjoittelu, seuran taitojäät, hyökkääjä- ja puolustajajäät sekä maalivahtijäät kuuluvat ensi kauden harjoitusrutiineihin.

Joukkue harjoittelee ja pelaa Vantaan Myyrmäen jäähalleissa, joiden suojissa useat suomalaiset NHL- ja SM-liigapelaajat ovat kasvaneet ja kehittyneet.

Joukkueen valmennuksesta vastaavat Kristian "Fagu" Fagerström (vastuuvalmentaja: 040-7033 444 TAI kristian.fagerstrom(at)evu.fi) Kimmo Paavilainen, Jukka Mäkinen, Jaakko Liimatainen ja Eetu Räsänen (maalivahdit). Oman tukensa päivittäiseen harjoitteluun antavat myös seuran taitovalmentaja Kapa Miettinen sekä valmennuspäällikkö Kari Karvinen.

Jos haluat olla yhteydessä harjoituspelien, pelitällien merkeissä tai olet muutoin kiinnostunut toiminnasta, ole yhteydessä Faguun ja/tai joukkueenjohtajaan Jaana Karhuun (jaana.m.karhu@hus.fi).

EVU 01 R&B toivottaa kaikille hyvää kiekkokautta!

Seuran uusimmat