Kiekko-Vantaa tiedottaa
8.11.2017 17:25 Uutiset / Pääsivusto

Nuorten joukkue Mestis-organisaatioon

Kiekko-Vantaan juniorit ry ja Kiekko-Vantaa Hockey Oy ovat sopineet Nuorten joukkueen siirtymisestä virallisesti Mestis-organisaatioon 1.5.2018 alkaen. Yhteistyön tiivistäminen aloitetaan saman tien ja ensi tilassa sen urheilullisella puolella.

Tämä muutos lähentää entisestään Nuorten ja Mestis-joukkueen yhteistyötä ja se tuo samalla miesten Mestiksen ja sen joukkueen lähemmäksi Nuorten joukkuetta sekä sen pelaajia. Nuorten joukkueen toiminta ammattimaistuu ja se tarkoittaa pelaajan kehityksen kannalta uusia mahdollisuuksia.

Kiekko-Vantaan juniorit ry:n puheenjohtaja Kimmo Lehtonen:
-Vantaalla on käynnissä vahva tekemisen meininki juniorijääkiekkoilun kehittämisen osalta ja pelaaja keskiössä teema vahvistuu koko ajan. Pysyäksemme mukana kilpailussa ja vahvistaaksemme pelaajapolkumme luistelukoulusta lajin huipulle, näen että nyt yhteistyössä Mestiksen kanssa tehty sopimus vahvistaa vantaalaista pelaajapolkua.
-A:n siirtyminen Mestis-organisaatioon, on askel eteenpäin kohti ammattimaisempaa toimintaa ja sopimus tuo mukanaan hyötyä esim. urheilutoiminnan kehittämiseen.
-Tämä on iso askel vantaalaisen juniorikiekkoilun osalta, ja vahvan yhteistyön tuloksena toteaa Lehtonen.

Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kai Sointu:
-Nuorten siirtyminen samaan organisaatioon Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen kanssa tuo mukanaan niin urheilullisia kuin taloudellisia etuja.
-Urheilupuolella se ennen kaikkea vahvistaa seuran pelaajapolkua ja tiivistää Mestis-joukkueen ja Nuorten yhteistyötä niin valmennuksessa kuin yksilöiden kehittämisessä monin eri tavoin, mikä parantaa nuorten pelaajien kehittymistä yksilötasolla ja antaa siten heille entistä paremmat mahdollisuudet nousta seuraaville tasoille omilla urillaan. Uskon myös, että tämä muutos osaltaan lisää seuramme kiinnostusta nuorten pelaajien keskuudessa heidän miettiessä seuravalintoja.
-Talouspuolella tavoitteena on saada aikaan mm. synergiaetuja liittyen erilaisiin hankintoihin jolloin kauden erilaisista kuluista saataisiin nipistettyä jonkin verran ja näin kokonaiskustannuksia saataisiin alennettua.

Tällä hetkellä joukkue taistelee Nuorten Mestiksessä paikasta keväällä pelattavaan alempaan SM-sarjaan.

Lisätietoja:
Kiekko-Vantaan juniorit ry
Kimmo Lehtonen, puheenjohtaja kimmo.x.lehtonen@teliacompany.com p. 0400 388 786

Kiekko-Vantaa Hockey Oy Kai Sointu, toimitusjohtaja kai.sointu@kiekko-vantaa.fi p. 050 512 3979


   
Lisää uutisia
Miehet
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat