Lisää virtaa valmennukseen
2.3.2018 13:39 Uutiset / Pääsivusto

Iida-Maria Poussa ja Jeremi Karjalainen ovat monessa mukana kevään aikana!

Iida-Maria ja Jeremi ovat työharjoittelussa EVUssa ja mukana monipuolisesti seuran eri toiminnoissa: iltapäiväjäillä, kouluyhteistyössä, Leijonakiekkokoulussa, luistelu- ja liikuntakoulussa, EVU Hokissa sekä joukkueiden harjoituksissa. Lisäksi Iida-Maria avustaa EVUa tyttökiekon käynnistämisessä ja Jeremi kevään/kesän tapahtumien markkinoinnissa ja seuran sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä.

Alla lyhyet esittelyt molemmista.



Olen Iida-Maria Poussa, pian 23 vuotta täyttävä liikunta-alan opiskelija. Olen kotoisin Parkanosta, mutta nykyään asun Lahdessa.

Valmistuin keväällä 2017 liikuntaneuvojaksi Kuortaneen Urheiluopistosta ja tällä hetkellä opiskelen ensimmäistä vuotta liikunnanohjaajaksi Vierumäellä. Harrastustaustani on monipuolinen, olen harrastanut pienestä pitäen niin erilaisia pallopelejä kuin musiikkiakin.

Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä koirani kanssa ja katsella urheilua. Jääkiekon pelaamisen aloitin 13-vuotiaana kun kotikuntaani Parkanoon perustettiin tyttöjoukkue ja siitä lähtien olen pelannut lätkää tyttö-ja naisjoukkueissa yhteensä noin 10 vuotta. Liikunnassa parasta on luistelu, tietysti!

Jeremi Karjalainen, 1998

Opiskelen tällä hetkellä merkonomiksi Helsinki Business Collegessa ja olen hakemassa Vierumäelle (degree program in sports coaching and management). Toivottavasti opiskelut jatkuvat siellä.

Olen harrastanut jääkiekkoa, jalkapalloa ja salibandya, on sitä myös joskus tultu tennistä lätkittyä tarhaiässä, mutta se jäi lyhyeen. Kiinnostuin jääkiekon valmentamisesta, kun pelasin itse Espoon palloseurassa (EPS) ja siellä sain myös ensimmäiset valmennusopit. Tällä hetkellä toimin vastuuvalmentajana Pita/Okk juniorijoukkueessa ja sen lisäksi pyörin muiden valmentajien tiellä Evun eri ikäluokissa. Olen innokas oppimaan jääkiekkoa jääkiekon ja muiden lajien kautta. Tavoitteet ovat korkealla, joten eiköhän sinne tässä tähdätä.


   
Lisää uutisia
EVU 04
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat