Miesten puolivälierän ratkaisu Maanantaina 5.3. Myyrmäessä
Julkaistu: 05.03.2018 00.00

Karhu-Kissat - EVU <> round 1 <> 2-2

Lauantaina starttailtiin pleijariurakkaa Malmilla.
Ensimmäinen hattupäästä -mallinen suoritus osoitetaan ehdottamasti EVU:n faneille joita oli Lauantaisessa illassa paikalla huomattavan paljon enemmän kuin kotijoukkueen vastaavia. Tarkkasilmäisimmät saattoivat jopa bongata ikuisen skeptikon, Myyrmäessä lisänimeä ”Terätohtori” kantavan Herra Tiihosen katsomon keskilinjalta.
Vieraat lähti otteluun jo normaalilla kaverille pari eteen ennen kun aletaan pelaamaan -tyylillä, eikä kauaakaan kun kaverilla oli muutaman hyökkäyksen jäljiltä 2-0 etumatka.

Ottelu pysyi kuitenkin vieraiden hanskassa melkolailla viimeiset 40minuuttia ja viimeisessä erässä playofftyyliin kiekko sekä miehet maalille, lumet naamalle ja musta pussiin - lukemat 2-2 à N.Haikarainen.

Ottelun loppuminuuteilla sankarin viittaa pääsi vielä sovittamaan niin Haikarainen, Sieppo, Valerius kuin Toikkanenkin, mutta ilmeisesti viitta oli vielä vähän kesämitoissa kun ottajaa ei löytynyt.

J.Valerius oli ilmeisesti pelannut tuon kuuluisan infrapunasaunan läpi koska välillä ei meinannut edes laidat riittää pysäyttämään herraa.
Toinen pilkahdus löytyi ykköskentästä vasemmalta laidalta - Mr. Nikkanen.
Peliä pelattu 28 minuuttia. Herralla takana vajaa 20minuuttia jäähyboksissa ja silti kerennyt kairaamaan yhden vastustajan verkkoihin.
Illan kruunasi tietenkin ilmava perstaklaus jonka johdosta kaverin sukkela laituri lähti nelivedolla omaan aitioon.

Maanantaina 5.3. pelataan jatkoon menosta Myyrmäessä.
Jos ottelu päättyy tasan on vuorossa jatkoaika ja tarvittaessa rl-kilpailu.

Kaikki hallille klo 19:30 huutamaan herrasmiehet jatkoon!