EVU 05 järjesti kultaisen kiekkoturnauksen
Julkaistu: 26.08.2017 00.00

EVU 05 järjesti kultaisen kiekkoturnauksen

Aktia Kultakiekkoturnauksessa nähtiin juuri niin laadukasta kiekkoilua kuin kauden ensimmäisessä kovassa kotimaisessa turnauksessa voidaan kesälomilta palaavilta peliryhmiltä odottaa. Evu 05 Blue, Red ja 06 peliryhmät lähtivät pelaamaan turnausvoitosta. Lähimmäksi pääsi Red, joka sijoittui AAA+ tason kolmoseksi. Bluen kohtalon sinetöi huono arpaonni. Jatkossa tuleville turnausjärjestelijöille pieni vinkki; kannattaa lisätä turnaussääntöihin yksi kriteeri lisää, jossa tasapisteissä olevien joukkueiden osalta keskinäistä järjestystä arvioidaan lisäksi esim. alkusarjan jäähyminuuttien lukumäärällä... Yksi tapa pienentää huonon arpaonnen riskiä. AA+ -sarjassa lopulta Blue ja 06:n peliryhmät pelasivat keskenään sijoista 5 ja 6 nuorempien ottaessa revanssin.

Nollavitoset ovat tottuneet menestymään. Peli-ilme on iloinen ja tulos sen mukainen. Kultakiekkoturnaus osoitti, että joukkueiden väliset "marginaalit" ovat pieniä; pelimenestyksen eteen pitää tehdä töitä kaukalossa ja sen ulkopuolella. Vaikka turnauksen voitto matkasi selkein lukemin länsirannikolle Naantalin ja Raision yhdistelmäjoukkueen mukana, voi Redin peliryhmä olla tyytyväinen turnauspuhteeseensa; ainoana peliryhmänä pystyimme alkusarjassa antamaan tasaisen vastuksen turnauksen parhaalle porukalle. Red lähettää erityiskiitoksen myös yhteistyöseura Jokereille.

Kultakiekkoturnaus onnistui erinomaisesti, kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille mahtaville pelimiehille, heidän taustajoukoille ja turnauksen talkooväelle. Tämä taisi olla 05 ikäluokan viimeinen kotiturnaus, mutta koska me kaikki nautimme tästä viikonlopusta niin paljon niin eiköhän järjestetä vielä yksi turnaus lisää...

Pelitulokset

Emppu, Iiro, Joona, Aatu, Damir, Oliver, Juho Topias, Rade, Pyry, Elmo, Joni, Veikka, Toivo

Seuran uusimmat