Julkaistu: 01.04.2018 00.00

EVUlle Tikkasturnauksesta pronssia ja 4. sija

Vuoden 2018 Tikkas-turnaus on mitelty. Yksi mitalisija tuli ja pienestä oli taas kiinni finaaliotteluihin pääsy niin AAA+ kuin AA -tasoilla. Tasokas turnaus osoitti, että nollavitosten kumpikin peliryhmä pystyy pelaamaan erinomaisia pelejä tulipa vastaan sitten kovan luokan kotimaisia tai ulkomaisia vastustajia.

Bluen peliryhmä eteni tasaisen varmasti voitosta voittoon, kunnes kolmannen pelipäivän aamupäiväottelussa vastaan asettui kiiminkiläinen KKP. Niukka maalin tappio tiputti siniset pronssiotteluun. Turnauksen viimeiseen otteluun oli vaikea enää saada riittävää pontta ja niin vastustaja KJT sai 4 maalia eteen ennen kuin Bluen pojat alkoivat tosissaan pelaamaan. Jännitystä riitti aina ottelun loppuun saakka, mutta tällä kertaa pronssit matkasivat Keravalle maalein 6-5.

Redin peliryhmä aloitti turnauksen unisesti, mutta ensimmäisen ottelunsa jälkeen eteni taidokkaasti välieräotteluihin. Kolmannen pelipäivän välieräottelussa kohdattiin tylyn herätyksen ensimmäisessä pelissä antanut Kärrpäryhmä. Ottelu eteni tasaisesti, mutta voiton vei Kärpät yhden maalin erolla. Redin peliryhmä passitettiin pronssiotteluun, jossa vastaan asettui Kalpa Kuopiosta. Redillä motivaatiota riitti vielä viimeiseen otteluun, josta se korjasi pronssimitalit Vantaalle.

Ottelutulokset

Seuraavaksi valmistaudutaan matkalle Ruotsiin, jossa kumpikin peliryhmä osallistuu 13.-15.4. pelattavaan Nations Cuppiin.

Seuran uusimmat