Julkaistu: 06.04.2018 00.00

Nations Cup informaatio

RUOTSIN MATKAN JÄRJESTELYT

Peli- ja huoltokamat sekä omat matkatavarat pakataan linja-autoon torstaina 12.4 klo 14.30-15.00 hallilla. Kaikkien vastuulla on huolehtia, että oman pojan kamat tulee pakattua kyytiin ajoissa.

Lennämme perjantai-aamuna (13.4). Yleisen härdelin minimoimiseksi suosittelemme, että lennolle mukaan vain käsimatkatavarat. Paikalle lentoasemalle terminaaliin 1 klo 7:15, jonka jälkeen check in. Lento SK705 lähtee klo 9:15.

Aikataulu

Matkustuslupa

Alaikäisen ja ilman huoltajia matkustavan on täytettävä matkustuslupa. Se on oltava asianmukaisesti täytettynä pojan mukana. Voitte laittaa siihen Hannun tai muiden mukana matkustavien toimihenkilöiden yhteystiedot (Timo, Teemu, Kimmo, Mivi, ja Mika T.).

Yleinen infopaketti reissusta. Lukekaa huolella läpi. Siellä on sovellettavia ohjeita henkkareista, passikopioista jne. Kaikkien on huolehdittava, että omalla pojalla on kaikki tarvittavat dokumentit mukana.

Kaikilla on oltava mukana passi tai kuvallinen henkilökortti lennolle!!

Vaatetus ja käyttöraha:

Kaikille mukaan punainen Evun takki sekä punainen Evun tms. huppari/college-paita.

Laittakaa pojille hieman rahaa matkaan. Käyttörahaa ei muuten tarvitse kuin mahdollisesti laivalle. Yleinen ja yhteinen suositus on, että max. 50 EUR per poika.


Seuran uusimmat