OLYMPIA- JA A-MAAJOUKKUERAHASTON TUKIHAKU ON ALKANUT
Julkaistu: 02.12.2017 00.00

OLYMPIA- JA A-MAAJOUKKUERAHASTON TUKIHAKU ON ALKANUT

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön alainen Olympia- ja A-maajoukkuerahasto jakaa junioriavustuksia vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastukseen 70.000 €.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimeentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista keväällä 2018.

Ikäluokat, joille avustusta myönnetään ovat F, E, D ja C.

Hakuaika päättyy 16.12.2017 (hakuajan umpeutumisen jälkeen tulevia hakemuksia ei käsitellä).
Rahaston ohjausryhmä (kuusi Olympia- ja MM-kisoissa pelannutta pelaajaa) päättää avustusten myöntämisestä ja siitä, kuinka avustussumma (70.000 €) jaetaan ikäluokkien kesken. Avustusten jakamisessa ensisijalla ovat ne hakijat, jotka eivät ole saaneet avustusta Suomen Jääkiekkoliiton syksyllä 2017 jaetuista avustuksista tai Olympiarahastosta tammikuussa 2017.
Avustusten saajista pyritään ilmoittamaan seuroille tammikuun aikana.

Haku tapahtuu seuraavasti:
1. Lapsen huoltaja lähestyy seuraa ja toimittaa seuralle perustelut tukihakemukselle sähköpostitse osoitteeseen pertti.hyvonen@evu.fi viimeistään 16.12.2017 klo: 23.59 mennessä. Tukihakemuksesta tulee ilmetä lapsen nimi, henkilötunnus ja joukkue. Lisäksi perustelut, miksi tukea haetaan.

2. Seura lähettää hakemuksen eteenpäin.

Seuran uusimmat