1
SYY
11.00
EVU 10, Turnaukset

useita - EVU 10   

Ylöjärvi

Uplakers-turnaus Ylöjärvi

11.30-12.05 EVU valkoinen – HC Nokia musta 7-1

Muutaman lämmittely vaihdon jälkeen Evun pojat alkovat toimittamaan kiekkoa maalille, ja tasaiseen tahtiin keikko löysi lavan ja ohjautui maaliin. Vastustajan maalivahti pelasi mahtavasti, mutta tällä kertaa Evun syöttöpeli oli hänellekin liikaa. Omassa päässämme oli myös seinä ,jonka edessä Evun pojat uhrautuvasti taistelivat.

Hyvä peli kylmä halli.

12.05-12.40 Uplakers G11 – EVU valkoinen 5-6

Mahtava ottelu! Pienet ja taitavat Uplakersin pelaajat laittoivat Evun poikien pään todella koetukselle. Ottelu oli jossain kohdassa jopa 4-2 , mutta luistelu ilmeestä ja uhrautuvasta puolustuksesta huomasi että pojat olivat päättäneet ; tämä peli voitetaan. Jännittävä ja runsas maalinen ottelu.Tällä kertaa, vaikka upplakersin 11 ikäiset olivat vikkeliä ja taitavia , Evun "kokemus" ja tahto voitti. ;)

Edelleen kylmä halli, mutta viihdyttävä peli piti lämpimänä.

EVU valkoinen – Kiekko-Vantaa oranssi 5-2

Kiekko-Vantaa tarjosi meille taas huippu jääkiekkoa. Vastustaja oli valmiina, mutta Evun poikien luistimet olivat terävämmät, tai aamu muorot oli valittu oikein. Tiukan ja viihdyttävä ottelu tarjosi katsojille kaiken : taklauksia, kiekon riistoja, uskomattomia maaleja, maailmanluokan syöttöjä ja mahtavia tuuletuksia. Evun kannustus huudot raikasivat katsomoon ja tämä ottelu oli ilo. Saimme kaiken. Tämän lisäksi UppLakers tarjoaa katsomossa pepun lämmittimiä ja vilttejä. (Tiedottajan peppu kiittää ).

Kylmä.

Uplakers F10 valkoinen – EVU valkoinen 1-12

Pukukopissa oli jo jännittynyt tunnelma. Tämä peli kertoisi onko pojan tavoittelu Länsi-Vantaalle mahdollinen. Se olisi voitosta finaaliin. Kamojen päälle pukeminen meni hiljaisuuden vallitessa kopissa, jokainen jätkä keskittyi omaan tekemiseen. Tilanteen tärkeyden pystyi aistimaan. Jäälle luisteli valmistautunut, ja itseluottamusta puhkuva EVU. Ottelu alkoi . Fyysinen ja taisteleva Uplakers sai aikaan pienen hetken hämmennystä punapaitaisissa EVUlaisissa, mutta onneksi huolto oli kuitenkin hionut urheilujuomat kuntoon ja poikien luistin alkoi tikkaamaan ja kiekko otettiin haltuun. Kauden alun harjoituksien teemana on selkesti ollut, laidan kautta ylös kiekkoa ja äijää malille-> Lapa jäähän. Tämä taktiikka oli murskaava. EVU punainen menee finaaliin taistelemaan Pojasta.

Ruoka lämmitti ei niin kylmä.


EVU punainen – HC Nokia oranssi. 7-4

Evun pojat valmistautuivat otteluun keskittyneesti. Bussimatkan henkinen harjoitus auttoi pojat siivittämään hienoksesen voiton Nokian pojista. Tämän pelin tähti hetkiin kuului maalivahti peli. Saimme nauttia maalin edustalla paraatipelastuksista. Maalin tekoja siivitti upeat tuuletukset, kyllä saimme todistaa myös Flossauksen. Kiekko liikku,i luistin kulki, EVU oli metsästys kunnossa. Pojan kiiltävä pinta oli käsin kosketeltavissa.

OK valmistautuminen OK peli.


Kiekko-Vantaa valkoinen – EVU punainen 0-5 (3-7)

Toinen ottelu. Pelaajat jäällä, kiekko tippuu peliin. EVU oli valmistautunut ja janosi voittoa. Peli oli tiukkaa vääntöä. Vaikka kuinka Evulaiset uhrautuivat kiekon eteen ja taistelivat jokaisesta kiekosta KiVan pelaajat tuntuivat olevan aina askeleen edellä. Upeaa esitystä pojilta ja mieletöntä luistelua, mutta nyt Kiekko-Vantaa vei voiton. Lisää hämmennystä aiheutti se että emme pelanneetkaan oikeaa joukkuetta vastaan. Valkoisesta oli tullut Sininen... ja tämän takia kirjattiin tästä taistelusta Evulle 5-0 voitto.

Meininki kohillaan.



EVU punainen – Kiekko-Vantaa sininen 3-9

Revanssi, uusi ottelu. Tiesimme jo kiekko-vantaan vahvuudet ja peliin lähdettiin leijona asenteella. NYT se kiekko olisi meidän puolella. Valmennus oli valmiina taktiikka oli hiottu , huolto oli viilannut urheilujuomat kondikseen ja pelaajien luistimet oli kiristetty viimeisen päälle. ( tämä tarkoittaa kiristetty ei Pihlströminä) Peli lähti liikkeel suunnitelmien mukaan tiukkaa vääntöä, kiekko liikkui hyvin. Mutta tällä kertaa ei vaan enään riittänyt, Kiekko-Vantaa jaksoi luistella. Vaikka kuinka yritettiin ei ollut meidän päivä leipoa munkkia uuniin. Pää kuitenkin kesti tämän ja tiesimme pääsevämme seuraavaksi nauttimaan Uplakersin järjestämälle lounaalle. Hyvä ruoka parempi mieli ja enemmän energiaa.

Poika vielä Saunoo...


Uplakers F10 musta – EVU punainen 2-5

Tankkaus tapahtunut, homma etenee. Ylpeydellä vedettiin taas logo rinnanpäälle ja päätimme. Pronssimatsiin me mennään. Lämmittely onnistui, ja pojat suuntasivat itseluottamus ja energiaa puhkuen jäälle. Katsomo oli täyttynyt ja saimme jopa toisen EVUn katsomoon kannustamaan meitä. Halli raikasi EVU huutoja ja peli kulki. Kiekkoa tuotiin ylös ja maalin eteen . Tämä palkitsi kirous oli selätetty. Uplakers taisteli mutta pelaajat olivat valmiita ja laittoivat kroppansa peliin. Lopputulos paikka Pronssi ottelussa olisi MEIDÄN.

EVU ON RAUTAA


Pronssi ottelu Evu -Uplakers-11 4-5

Vastaan asettui Uplakersin-11 ikäluokan pieni kokoinen, mutta äärettömän taitava ja nopea joukkue. Kopissa otettiin keskittyminen tosissaan, Maitohappoja vastaan taistelu oltiin aloitettu jo kevyellä tankkauksella.Päivä on ollut pitkä innokkaimat heräneet jo 6:00 aamupalalle. Rentoutus jalat ylhäällä ja päälle menttaaali harjoite ja näin Evun joukkue oli valmiina. Keskittyneelle joukkeelle tuli yllätyksenä pienten ja vikkelien Uplakersin pelaajien liike. Vaikka tämä oli tiedossa, taskukokoiset Uplakersin pelaajat painoivat menemään taidokkaasti. (hatunnosto ennakkoluulottomasta pelaamisesta heille) Peli alkoi huolestuttavasti taululla komeili tulos 0-4. Nyt oli näytön paikka, valmennus (6+1) sai poikiin energiaa ja pojat ottivat taistelu asenteen ja näyttivät miten Länsi-Vantaalainen sisu on. Fyysisiä otteita , liikettä, luistelua. Taistelu oli ennen näkemätön, mutta ei riittänyt. TAMPEREEN LIHAJALOSTEEN AREENALLA poistui tyytyväinen Evun joukkue. 4.sija, ei pöllömmin joukkueelta, jolla takana kaksi jääharjoitusta. Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyn leijonaliigaa.

E-V-U ...EVU ON RAUTAA E-V-U... Laatikko lautaan... lällärit meille ei mitään voi Maaleja syntyy ja pilli soi.

Finaali EVU punainen-KiVA sininen ->Peli Vantaan herruudesta ja Pojasta.

Ottelun asetelma oli selvä, jos haluaa Pojan kotiin on pakko laittaa kaikki peliin. Ennen peliä jännitys oli käsin kosketeltavissa, kopissa soi legendaarinen EVU:n kannustus laulu. Nyt pelattaisiin todella Logolle rinnassa, ei nimelle selässä. Kentälle luisteli itsevarmuutta ja tahtoa uhkuva joukkue. Henkinen ote otettiin Kiva laisilta alkuluistelussa



.

Nyt olisi tosi kyseesä.

Peli alkoi. Molemmat joukkueet pelasivat siitä suurimmasta, ja sen näköistä peli olikin. Uhrautuvaa puolustamista, taidokkaita veivejä, maalin edustalla uhrautuvaa puolustamista. Tämä oli kiekko viihdettä parhaimmillaan. Maalivahti oli seinä ja seinän edessä neljä pelaajaa syöksyivät vetojen eteen ja katkoivat kiekkoja. Tällä kertaa Evu oli päättäväisempi. Vielä 3-1 tilanteessa Kiekko-Vantaa oli mukana pelissä ,mutta kun Evu:n pelaajat toivat kiekkoa määrätietoisesti laidan kautta maalille ja sen edustalla oli parhaimmassa tapauksessa kaksikin poikaa lapa jäässä ohjaamassa kiekko kohti reppua. Näin... maaleja syntyi ja pilli soi. Vaikka lopputulos oli Murskaava peli oli viihdyttävä ja jännittävä. Viimeisen miinuttien aikana kun toinen Evun joukkue tuli vielä kannustamaan katsomoon oli tunnelmaa niin jäällä kun katsomossa 10/10 . Flos,,DÄB.. SWÄG..#winner #champiooone. EVU oli RAUTAA 1-7 ja poika pääsi saunoo Länsi-Vantaalle.


Mahtava reissu, Mahtavat järjestelyt.

Kiitos mahtavasta kokemuksesta Jääkiekko on Parasta.


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista