8
SYY
09.00
EVU 10, Turnaukset

useita - EVU 10   

Raasepori

SALAMAT SYYSTURNAUS 2018

Usavainen Lauantai aamu. Urheat soturimme suuntaasivat aamuvarhain kohti Raaseporia entistä Karjaata, 1200-luvulla Ruotsalaisten asuttamaa maalais kaupunkia, joka sai nimensä vuonna 2009 Raaseporin Linnan mukaan, joka on rakennettu Snappertunaan 1300-luvulla, jossa turnausken järjestäjät Salamat olivat pistäneet kasaaan todella hienon turnauksen. Makkarat olivat tulilla, kahvi oli maistuvaa ja lämmitti sisuskaluja. Onnenpyörästäkin onnekkaimmat saivat upeita palkintoja. Jää kunnossa, ja tiedottajalle huhuttiin että katsomossakin oli lämmin.

Tähäm 2010-syntyneiden turnaukseen osallistuu yhteensä 10 peliryhmää viidestä eri seurasta. Isäntäjoukkue Salamoiden lisäksi turnaukseen osallistuvat BJR, EVU, Kiekko-Vantaa ja REDS – kukin kahdella peliryhmällä. Raaseporin jäähalli ympäristöineen tarjosi hienot puitteet onnistuneelle turnaukselle.

Evu 1 Ottelut

Tiukkoja tasapelejä, ja lopulta Voitolla yöhön. Kun oli sijoitus ottelut pojat saivat puristettua parhaimmansa ja kaatoivat Kiekko-Vantaan joukkueen 8-3 tuloksella . Kyllä pojat ovat tarjonneet yleisölle viihdettä , selkeästi ollaan lähdetty viiden maalin taktiikalla liikkeelle. :D joskus onnistui loistavasti joskus meni yli Mutta EVU oli rautaa.

EVU 1- Ki-Va 1 5-5

EVU 1 - SAlamat sininen 3-11

RedsRED- EVU 1 5-5

Bjr1- Evu 1 2-5

Sjat 5-6

EVU1- KI-VA 2 8-6

EVU 2 Ottelut

HOPEA EI OLE HÄPEÄ, TIUKKOJEN ALKUPELIEN JÄLKEEN VASTAAN ASETTUI JO EVU 1:STÄ KIUSANNUT SALAMAT Sininen, väsyneillä jaloilla hieno taistelu. Tällä kertaa juoksemme pää ylhäällä hopea mitali kaulassa kotin.

EVU 2 -Kiva 2 5-2

EVU 2- Salamat valkoinen 5-3

REdsWhite-EVU2 4-9

Bluesjr 2-EVU 2 2-6

Salamat sininen- Evu 2 8-5 Finaali

Valmentaja "Tapsan" komenttoi otteluiden jälkeen , ei Ole huonoa olla Evulainen koska, maaleja syntyy ja pilli soi.

Ikimuistoinen Turnaus.

p.s alle kirjoittanut ei ollut paikalla joten arvannette varmaan miksi raporttin tekstit ovat periaatteessa pelkkää arvailua :)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista