EVU G1 turnausvoittoon Jyväskylässä
Julkaistu: 07.04.2019 00.00

EVU G1 turnausvoittoon Jyväskylässä

EVU osallistui kahdella peliryhmällä JYP Junioreiden järjestämään Lähitapiola -turnaukseen Jyväskylässä 5.-7.4. hienolla menestyksellä. Florida Panthers ryhmä voitti G1 sarjan ja Carolina Hurricanes sijoittui hienosti kuudenneksi viidentoista joukkueen joukossa.

Peliryhmät yhteispotretissa "Pojan" kanssa.

Kyseessä oli 2011 ikäluokan tämän kauden ensimmäinen turnausvoitto. Päävalmentaja Jukka kiitteli vuolaasti poikia loppupuheessaan hienosti asenteesta ja voiton nälästä - talven aikana opeteltuja taitoja osattiin käyttää todella hienosti.

Florida Panthers

Carolina Hurricanes

Alkusarjassa kumpikin joukkue meni voitosta/tasapelistä toiseen - tappioita ei tullut kummallekaan. Pantterit voittivat oman alkulohkon ja Hurrikaanit hyvistä pelistä huolimatta päätyivät oman lohkonsa kakkoseksi. Hurrikaanit kokivat hieman vääryyttä viimeisessä alkusarjan pelissä, siitä sisuntuneena päätettiin yhdessä, että sijoituspeleissä näytetään miten EVUlainen kiekkoilija laittaa vastustajan maalit tötterölle. Ja näin tehtiin.

Täytyy myös kiittää vanhempia hienosta kannustuksesta. Jos äänekkyydestä laskettaisiin maaleja, niin meidän vanhemmat hoiti sen kamppailun ainakin 6-0 (ellei enemmäkin).

Nämä ryhmät jatkavat sitten muutaman viikon kuluttua Tikkurilassa Kiekko-Vantaan perinteisessä Pääsiäisturnauksessa.

Seuran uusimmat