Julkaistu: 08.08.2019 00.00

Toimintaan liittyviä käytännön asioita..

Joukkueen nettisivuston toimintakalenteriin päivitetään harjoitukset, pelit ja muut tapahtumat. Kalenteri kannattaa linkittää suoraan älypuhelimeen tms. laitteeseen. Toiminnasta tiedotetaan myös sähköpostitse sekä joukkueen eri WhatsApp-ryhmissä. Jääkiekkoliiton sarjapeleistä löytyy erillinen linkki sivustomme puolivälistä "***Syyskauden otteluohjelma***"

Lähtökohtaisesti pojat ilmoittavat itse poissaoloistaan omassa WhatsApp-ryhmässään. Pitempien poissaolojen osalta myös vanhemmat voivat ilmoittaa asiasta suoraan valmentajalle tai WhatsApin kautta.

Pelikokoonpanot ilmoitetaan pääsääntöisesti peliä edeltävänä iltana. Jos ennalta on jo tiedossa, että pelaaja ei pääsen peliin, on tästä hyvä ilmoittaa valmennuksella mahdollsimman aikaisin.

Säännöllisillä kuukausimaksuilla katetaan joukkueen toiminnan osalta harjoitukset, sarjapelit sekä varustekopin vuokra. Henkilökohtaiset varusteet, ylimääräiset pelit ja muun toiminta sovitaan erikseen. Kuukausimaksun määrä vahvistetaan syksyn kuluessa.

Pelaajien kanssa käydään läpi yhteiset pelisäännöt; lähtökohtana on, että lätkän pelaaminen on mukavaa ja pelaajina kehitytään yhdessä hyvässä hengessä.

Syksyn aikana järjestetään vanhempainilta.





Seuran uusimmat