Girls Hockey Day 5.10.
Julkaistu: 30.09.2019 00.00

Girls Hockey Day 5.10.

TULE MUKAAN TYTTÖKIEKKOON!

”GHD” eli Girls’ Hockey Day on kaiken ikäisille tytöille tarkoitettu ilmainen tyttökiekkotapahtuma, jossa esitellään jääkiekon perustaitoja positiivisella ja hauskalla tavalla turvallisessa ympäristössä. Tapahtuma opettaa reilua peliä, urheilullisuutta, joukkuepeliä ja positiivisen asenteen tärkeyttä tarjoten samalla tietoa tyttökiekon harjoitusmahdollisuuksista Vantaalla.

Urheilutaitojen lisäksi tarvittavat sosiaaliset taidot kehittyvät joukkuelajia harrastaessa ja ryhmän pelisääntöjen noudattaminen kasvattaa niin lapsia kuin aikuisiakin kunnioittamaan omaa yhteisöä ja sen arvoja. Urheiluseurassa harrastaminen antaa lapsille esimerkkiä urheilullisesta elämäntavasta ja oman seuran valmentajien kertomana niin terveelliset ruokailutottumukset kuin pelitaktiikatkin uppoavat lapsiin ja nuoriin.

Tervetuloa mukaan Etelä-Vantaan Urheilijoiden ja Kiekko-Vantaa Idän järjestämään Girls’ Hockey Day tapahtumaan. Menossa mukana myös Ringetteseura Walapais.

PAIKKA: Myyrmäen jäähalli, Raappavuorentie 8-10, 01600 VANTAA

AIKA: Ilmoittautuminen alkaa jäähallin aulassa 16.30 alkaen ja jääharjoitus 17.30-18.30 (voit ilmoittautua myös etukäteen).

Mukaan tyttökiekkotapahtumaan tarvitset:

  • Luistimet
  • Ristikollinen kypärä
  • Maila (saa tarvittaessa lainaan seuralta)
  • Hanskat (toppahanskatkin käyvät)
  • Juomapullo

Tervetuloa myös täydessä pelivarustuksessa (jos sinulta sellainen löytyy).

ILMOITTAUDU MUKAAN GIRLS' HOCKEY DAY -TAPAHTUMAAN!


Yhteystiedot:

Ville Suojärvi - Harrastekoordinaattori

p. 050 4753437 s-posti. ville.suojarvi(a)kiekkovantaa.fi

Kari Miettinen - Taitovalmentaja

p. 040 586 0989 s-posti. kari.miettinen(a)evu.fi


Seuran uusimmat