EVU U8 kuulumisia lokakuussa 2020
25.10.2020 17:26 Uutiset / EVU U8

Harjoittelua Myyrmäessä

EVU-U8 kausi on startannut elokuussa 2020. Joukkueessa on lokakuussa yhteensä 37 pelaajaa ja toivomme, että saamme lisää pelaajia viimeistään vuodenvaihteessa kiekkokoulusta. Joukkueemme ikähaarukka on melko iso, sillä muutama pelaaja on syntynyt 2012 ja nuorimmat ovat syntyneet 2015. Joukkoomme siis mahtuu vielä, ota rohkeasti yhteyttä, mikäli lapsesi haluaisi tulla osaksi upeaa porukkaamme!


Valtaosa pelaajistamme on ottanut vauhtia kiekkokoulusta kaudella 2019-2020, joten luistelu onnistuu jo kivasti. Lisäksi olemme harjoitelleet omatoimisuutta pukukopissa ja varusteiden pukeminen sujuu jo melko itsenäisesti. Olemme ylpeitä pelaajistamme ja heidän halustaan oppia myös kaukalon ulkopuolella. Aloitamme piakkoin myös joukkueemme omien pelisääntöjen opettelun, joihin kuuluu vahvasti toisten kunnioittaminen, auttaminen ja kannustaminen. Opettelemme myös pitämään omat tavarat järjestyksessä ja pukuhuoneen siistinä.


Harjoituksissa olemme keskittyneet luistelun ja jääkiekon perustaitojen kehittämiseen, hauskanpitoa unohtamatta. Haluamme kehittyä monipuolisesti jääkiekon kaikilla osa-alueilla, ja samalla opetella liikunnallista elämäntapaa. Maalivahdin taitoja pääsee harjoittelemaan jokainen, joka haluaa.


Pelaajien pitkä odotus palkitaan ja ensimmäiset pelitällit vierasjoukkueiden kanssa on sovittu pelattavaksi marras-joulukuussa. Käymme Kurran vieraina Klaukkalassa sekä KJT:n vieraina Hyrylässä. Molemmat joukkueet tulevat myös pelaamaan Myyrmäkeen.


Haluamme toiminnaltamme iloista meininkiä, yrittämisen ja onnistumisen riemua sekä upeita muistoja lapsille! Toivomme, että pelureistamme kehittyy ennen kaikkea huipputyyppejä, jotka pärjäävät elämän karikoissa juniorina, teininä ja aikuisena!

   
Lisää uutisia
EVU U8
«  Toukokuu   »
Kategoriat