U17 Vivahteikas peliviikonloppu
30.8.2021 11:55 Uutiset / EVU U17 (2005-2006)

U17 Vivahteikas peliviikonloppu

U17 joukkueella oli vaiherikas viikonloppu. Lauantaina ylempi peliryhmä pääsi bussireissaamisen ja ABC-ruokailemisen makuun, kun ryhmä kävi Kuusankoskella pelaamassa KooKoota vastaan. Taisivat syksyn bussireissut olla ko peliryhmän osalta siinä, koska sarjapeleissä muut saman lohkon joukkueet ovat harmittavan läheltä. Itse ottelusta tuli selkeä voitto.

Ylemmällä peliryhmällä piti olla myös sunnuntaina peli, mutta vastustajajoukkueen yllättävän pelaajapulan vuoksi peli muuttui parin tunnin varoitusajalla treeneiksi. Harmittava takaisku sinällään: harkkapelejä kun ei koskaan ole liikaa, mutta eipäs näille tilanteille mitään voi.

Alempi ryhmä kävi viimeviikkoiseen tapaan EPS:n vieraana. Pelissä oltiin jo 4-1 johdossa, mutta kolmen erän jälkeen peli näytti 8-6 EPS:n eduksi. EPS sai siis revanssin viikon takaisesta. Opittiin jälleen, että pelit pitää pelata loppuun saakka.

Tulevana viikonloppuna onkin kalenterissa hieman rauhallisempaa. Vain yksi harkkapeli molemmilla ryhmillä. Niiden jälkeen aletaankin odottamaan sarjapelejä.


   
Lisää uutisia
EVU U17 (2005-2006)
«  Lokakuu   »
Kategoriat