U17 yhä tappioitta
Julkaistu: 27.09.2021 00.00

Menneenä viikonloppuna U17 alempi ryhmä vietti vapaaviikonloppua peleistä. Ylempi ryhmä ahkeroi kahden ottelun verran: lauantaina kärkiottelussa vastaan asettui niin ikään tappioitta pelannut HIFK ja sunnutaina vierailtiin Hyvinkäällä HyRin vieraana.

Kärkiottelu HIFK:ta vastaan sujui hyvin tasaisesti ja päätyi tasalukemiin 4-4. Kolmannen erän pikamaaleilla noustiin maalin tappioasemasta johtoon, mutta HIFK tasoitti ylivoimalla erän loppupuolella.

Sunnuntain päiväpelissä HyRiä vastaan edellisen illan myöhäisillan kärkikamppailu painoi selkeästi vielä jaloissa. Peli etene tasaisesti, mutta kääntyi kuitenkin pelin edetessä voitoksi.

Ensi viikonloppuna on ylemmän ryhmän vuoro viettää vapaaviikonkloppua ja alempi ryhmä ahkeroi kahden ottelun verran. Lauantaina vastaan asettuu Viikingit ja sunnuntaina K-Espoo. MIelenkiinnolla odotetaan, vieläkö U17 joukkueen tappioton putki jatkuu.