U17 Syksy paketissa
Julkaistu: 20.12.2021 00.00

U17 Syksy paketissa

Näin sitä on saatu U17 joukkueenkin syksy pakettiin. Toista viikkoa piti allekirjoittaneenkin makustella syksyä, ennen kun tänne kerkesin asiasta tulla kirjoittamaan.

Syksy oli monella tavalla asioiden hakemista: joukkue muodostettiin Evu/Kurra yhteistyön merkeissä ja pelaajia tuli kolmesta eri joukkueesta, joukkueessa oli sekä ylempi että alempi ryhmä saman katon alla, treenattiin ja pelattiin sekä Klaukkalassa että Myrtsissä, pelaajat pelasivat aluksi joustavasti ylempää ja alempaa kunnes kauden myötä kokoonpanot pikku hiljaa vakiintuivat.

Tällainen tausta vaikutti tietty eniten siihen, että miten porukasta tuli joukkue ja miten peliryhmät hitsautuivat yhteen. Osa pelaajista eivät tunteneet toisiaan, eri taustaiset pelaajat olivat tottuneet erilaisiin tapoihin joukkueen toiminnassa. Pikku hiljaa kuitenkin syksyn mittaan alkoi kuitenkin näkyä sitä, että eri taustaiset pelaajat uskalsivat alkaa juttelemaan keskenään ja valmentajille ja huollollekin saatettiin murjaista jopa vitsejä. Valmista ei vielä ole, mutta suunta on hyvä. Koitetaan jatkaa samaan suuntaan.

Erityismaininta tulee tässä kyllä alemmalle peliryhmälle: siellä kun allekirjoittanut kävi loppusyksystä haistelemassa kopissa pelin alla, niin sen itsensä lisäksi kopissa oli kyllä aistittavissa hyvää fiilistä. Jos oikein haluaa analysoida ja vetää johtopäätöksiä, niin tämä näkyi myös alemman ryhmän loppukauden pelien tuloksissakin: neljästä viimeisimmästä pelistä voitto.

Pelillisesti molemmat ryhmät päätyivät syyskauden päätteeksi juuri ja juuri "pudotuspeliviivan alapuolelle". Alemmalta ryhmältä nähtiin loppukauden voittojen myötä hieno nousu ja ei jäänyt kauaksi, että ryhmä olisi noussut ylempään kevääksi. Ylempi peliryhmä oli koko kauden ajan viivan yläpuolella, mutta pariin viimeiseen peliin iskenyt flunssa-aalto sekä Hyrin erinomainen loppukiri pudottivat ylemmän ryhmän pisteellä viivan alle. Toki tuo yksi piste olisi ollut otettavissa kauden aikana, joten turhaan ei kannata jossitella. Keväällä siis ylempi ryhmä jatkaa ylemmän alemmassa jatkosarjassa ja alempi jatkaa alemmassa sarjassa.

Syksy on siis sarjojen osalta paketissa. Kevään jatkosarjoja odotellessa ollaan pidelty pikkujoulut/saunaillat, treeneissä on hieman vedetty happea ja menty enemmän "kiekko keskelle ja peliksi" -meiningillä ja valokuvassakin on käyty poseeraamassa. Jutun pääkuvaan meinasin ensin pistää joulupaketin, mutta siihen päätyikin sitten joukkuekuvaanjärjestäytymiskuva: hienosti saatiin 40 tyyppiä samaan kuvaan! Jos lopullisessa kuvassa kolmosrivi näyttää tuskaiselta, niin johtuu siitä, että joutuivat olemaan puolikyykyssä koko session ajan, jotta nelosriviläisiltäkin näkyisi kuvassa muuta kuin hiustupsuja...

Hyvää joulua kaikille toivottaa U17 -poppoo!

Seuran uusimmat