U17 Puksuttaa tasaisesti
25.10.2021 8:54 Uutiset / EVU/Kurra U17 (2005-2006)

U17 Puksuttaa tasaisesti

Menneenä viikonloppuna U17 ylempi peliryhmä puksutti "länsirannikon" kiertueella. Lohkon länsirannikko toki ei ole sen kauempana kuin Espoossa ja Kirkkonummella, mutta kuitenkin. Alempi peliryhmä vietti peleistä vapaata viikonloppua.

Espoon myöhäislauantaissa peli oli alussa ihan hanskassa, mutta lopussa K-Espoo päästettiin kuitenkin tasoihin. Tasurin tekivät ilman maalivahtia ja se kismittää aina. Loppujen lopuksi kuitenkin Ihan ansaittu lopputulos: molemmpilta nähtiin hyvää suorittamista ja taisivat nk "helpot maalit" mennä myös tasan.

Sunnuntain päiväpeli (tai aamupeli, jos pojilta kysyy) on aina ollut haastava, jos edellisenä päivänä on pelattu vielä klo 22. Kirkkonummella väännettiin myös tasaisesti, mutta saatiin käännettyä peli voitoksi.

Eli kolme pistettä näljästä viikonloppuna. Ihan tasainen suoritus. Ei kuitenkaan samanlaista tähtiloistoa, kuin Myyrmäen uuden ykköskaukalon keskiviiva. Tällä viikolla päästään ihastelemaan sitäkin. Niin ja ensi viikoloppuna pelaavat molemmat peliryhmät. Saa tulla katsomaan ja kannustamaan!


   
Lisää uutisia
EVU U10 (2012)
«  Joulukuu   »