Me ollaan EVU-U9 (2013)
Julkaistu: 07.09.2021 00.00

Me ollaan EVU-U9 (2013)

Meidän kausi 2021 - 2022 on startannut vauhdikkaasti. Ensimmäinen joukkuekausi U8 ikäluokassa meni hieman pieleen pelien osalta, joten me päätettiin heti uuden kauden alettua korjata tilanne. Elokuussa vastassa olivat Haukat, KJT sekä Jokerit ja pelejähän pelattiin tietenkin koko neljän peliryhmän voimin. Oli hauskaa, me kaikki nautittiin; niin valmentajat, huoltajat, vanhemmat, kuin itse tähdet - meidän 34 huikeaa peluria! Tuli voittoja ja tuli tappioita, mutta ennen kaikkea - me pidettiin hauskaa, taisteltiin ja yritettiin ihan täysillä!

Leijonaliiga alkaa lokakuussa ja sitä varten me tehdään hommia viikottain. Me harjoitellaan luistelua, pelataan erilaisia pienpelejä, lauotaan välillä rankkareita, kuljetellaan kiekkoa ruuhkassa ja missä milloinkin kiemuraradalla. Me ollaan päätetty, että kun me ollaan jäällä, me yritetään parhaamme. Me ollaan joukkue ja me tehdään hommia yhdessä. Silti me kohdellaan kaikkia yksilöinä ja ollaan reiluja kavereita. Me huudetaan aina kolmannella EVU!

Me ollaan pieniä ylpeitä EVUlaisia. Meidän joukkoon mahtuu vielä, jos sä olet vailla joukkuetta tai joku sun tuttu on. Yhteystiedoista löydät jojon numeron, saat soittaa ja tulla tutustumaan meidän touhuihin!

Seuran uusimmat