EVU U8-joukkueen syyskausi paketissa
Julkaistu: 04.01.2022 00.00

EVU U8-joukkueen syyskausi paketissa

EVU:n nuorin eli vuonna 2014 syntyneiden pelaajien joukkue aloitti toimintansa elokuussa Myyrmäen kesäjäiltä. Ensimmäiset jäät menivät pelikavereihin ja toimintatapoihin tutustuen. Joukkueen mukana on sekä muutaman vuoden luistelu- ja pelikokemusta jo kartuttaneita että kiekkokoulusta siirtyneitä pelureita. Joukkueessa harjoittelee 30 urheilullista ja iloista poikaa 7 osaavan valmentajan ohjaamina.

Kauden aloitusta varjosti sekä koronapandemian rajoitukset että Myyrmäen ykköshallin pitkittynyt remontti. Haasteista huolimatta joukkue harjoitteli suunnitellusti jäällä pari kertaa viikossa ja pian mukaan tuli myös viikoittainen saliharjoitus Rajatorpan koululla, jossa lajitaitoja on harjoiteltu pelaten ja leikkien. Poikien kehitys on ollut huimaa sekä luistelu- että lajitaidoissa. Poikien mukaan parasta harjoituksissa on ollut formularata, viidakkorata, joulupukki ja reki – taljaluistelu sekä pienpelit.

Ryhmäytymispäivää joukkue vietti lokakuun alussa Kisakallion urheiluopistolla, jossa oli sekä jääharjoitus että liikunnallisia toimintapisteitä ja leikkejä opiston ympäristössä. Tämän päivän jälkeen oli pelikavereiden nimet ja kannatushuudot hallussa.

Pelikokemustakin on jo karttunut. Ensimmäiset pelit joukkue pelasi lokakuussa Laaksolahdessa EKS U8-joukkuetta vastaan. Tämän jälkeen pelit jatkuivat Kaarelassa Karhu-Kissojen, Tikkurilassa Kiekko-Vantaan sekä Nurmijärvellä Kurran vieraina. Voittojen makuunkin on jo päästy ja tsempparikiekot sekä -viirit ovat tavoiteltua tavaraa hyvin pelattujen pelien jälkeen. Vanhemmat ovat myös jo päässet tutustumaan toimitsijatehtäviin, kun Kiekko-Vantaa vieraili Myyrmäessä vielä ennen joulutaukoa.

Kausi jatkuu harjoitusten ja pelien parissa. Joukkueen järjestämä jäärieha järjestetään 29.1 Martinlaakson tekojäillä. Päivässä on mukana Finkey -maskotti, Friherssin VPK ja arpajaiset. Kaukalossa vastaan luistelee Karhu-Kissojen ja Viikinkien peliryhmät. Kevätkausi huipentuu Harjun Kiekon sekä Kiekko-Vantaan järjestämiin turnauksiin, joihin joukkue osallitsuu kolmelle peliryhmällä.

Joukkueen toiminta on avointa ja mukaan otetaan lajista innostuneita pelaajia. Katso yhteystiedot joukkueen sivuilta ja tule rohkeasti mukaan kokeilemaan.

Seuran uusimmat