U17 Putki katki
Julkaistu: 04.10.2021 00.00

Menneenä viikonloppuna alempi peliryhmä ahkeroi kaksi ottelua ja ylempi ryhmä vietti vapaaviikonloppua peleistä. Lauantaina alempi ryhmä vieraili Vuosaaressa Viikinkejä vastaan ja tässä pelissä todettiin, että joka vaihto pitää pelata. Toisen erän lopun synkkkä kuusiminuuttinen antoi Viikkareille neljä maalia ja kolmannen erän pienestä kiristä huolimatta peli päättyi Vastaustajan 6-4 voittoon. Sunnuntaina Klaukkalan kotipelissä ilmeisestikin edellisen illan peli painoi vielä jaloissa, koska Kiekko-Espoo pääsi heti alussa kuskin paikalle, eikä luopunut siitä oikein missään vaiheessa.

Tämä viikonloppu katkaisi siis U17 joukkueen tappiottoman sarjapeliputken ainakin alemman ryhmän osalta. Ylempi ryhmä pyrkii tulevalla viikolla pitämään putkeaan ehjänä torstaina HJK:a vastaan Paloheinässä ja lauantaina K-Espoota vastaan Espoonlahdessa. Alemmalla ryhmällä puolestaan on revanssimahdollisuus sunnuntaina Klaukkalassa Viikkareita vastaan. Tervetuloa seuraamaan pelejä!