EVU Hoki
2.12.2017 11:09 Uutiset / Pääsivusto

Pelaajat päättää!

Easy hockey on tällä kaudella paljon julkisuutta saanut matalankynnyksen harrastamismahdollisuus. Caruna on lähtenyt tukemaan tätä toimintaa. Mukana olevia paikkakuntia on useita. Tarkoitus on antaa mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa myös pienemmillä harjoitusmäärillä sekä kustannuksilla.Meillä Myyrmäessä homma pyörii nyt kuudetta kautta, joten jonkun sortin edelläkävijöitä ollaan. Reilu vuosi sitten halusimme tälle ryhmälle nimen, mikä on helpommin yhdistettävissä koko seuran toimintaan. Siitä syntyi EVU Hoki. Ensimmäisen kauden veti meidän valmennuspäällikkö, häntä seurasi neljä kautta Kimmo Paavilainen (K-Vantaa B2) ja nyt tämä on meikäläisen heiniä.

Itse lähdin innolla mukaan, kun toiminnanjohtajamme tarjosi pestiä viime keväänä. Pari viime kautta olen ollut mukana vetämässä harrastekiekkokoulua Martinlaakson tekojäällä. Itse aloitin oman kiekkotaipaleeni Evun korttelisarjasta ulkojäällä 1980-luvulla. Tavallaan voi sanoa, että ympyräni on nyt sulkeutunut, sillä lisäyksellä, että nyt on katto pään päällä.

Pari kuukautta olemme yhdessä ryhmän kanssa harjoitelleet ja pelanneet. Olimmepa jopa yhdessä katsomassa Suomen ottelua Karjala-turnauksessa. Toiminnanjohtajamme Pertti Hyvönen tekee mielettömän hienoa työtä Evu Hokin puolesta. Kuukauden ajan harjoittelimme jopa kaksi kertaa viikossa, kiitos Pertin.Itse olen vienyt tapahtumiamme enemmän sinne pelaajat päättää puolelle. Jos meillä on treenit kerran viikossa, turha harjoitella teränkäyttöä tai takaperin luistelua. Tehdään sitä mitä pelaajat haluaa. Iso kiitos myös rakkaalle 07-ikäluokalle, josta meillä on maalivahdit lähes joka jäillä. Pelaaminen on paljon hauskempaa, kun on maalivahti vastassa. Joka harjoituksissa meillä on myös leikkimielisiä kisoja, kuten tarkkuuslaukaus, rankkarikisaa, jääliukua yms. Ja sanokaapa minulle toinen joukkue, missä jaetaan pokaali omaksi joka harjoituksissa jonkun kisan voittajalle??????

Toivon, että olemme pystyneet tuomaan iloa ja liikkumisen riemua lapsille. Itselleni tämä yhdessä vietetty aika on antanut paljon!! Voisi sanoa, että nyt ollaan jääkiekon alkulähteillä. Meillä on hauskaa!!! Kilpakiekkoilun lieveilmiöt loistavat poissaolollaan. Ei ole paineita, ei peliaikaa kellottavia vanhempia katsomossa, ei kateutta toista kohtaan!!!! Huikea ryhmä täynnä mahtavia persoonia! Olisipa jo sunnuntai ja Evu Hokin treenit…

t. Jaska Tsupari, ns. valmentaja


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat