HYEENOILLA UPEA AKTIA-HOPEAKIEKKOTURNAUS TAKANA!
18.12.2017 21:31 Uutiset / EVU 09

EVU Filppulat taisteli itsensä turnauksen pronssisijalle!

7.12.2017 pelattiin Myyrmäen kakkoshallissa erittäin kovatasoinen Aktia-Hopeakiekkoturnaus. Turnauksessa oli mukana 12 joukkuetta 7:stä eri seurasta (EVU Filppulat, Pihlströmit ja Ruudut, Jokerit Red, Blue ja Yellow, Blues, Hunters Keltainen ja Sininen, HaKi, KoJo ja Pelicans). Pelit alkoivat aamulla klo 8 ja päättyivät illalla klo 19 tiukkojen finaalipelien jälkeen. Kaiken kaikkiaan otteluita pelattiin yhteensä 38, joten lätkäfaneille oli tarjolla mahtava kattaus jääkiekkoa höystettynä monilla oheisohjelmilla. Turnauksen voiton vei KoJo Kontulasta uskomattomalla puhtaalla voittojen sarjalla. Hopeaa nappasi HaKi Lohjalta ja pronssitaistelun voitti Myyrmäen oma EVU Filppulat. Muiden EVU joukkueiden sijoitukset olivat: EVU Pihlströmit 4. sija ja EVU Ruudut 10. sija. Maalipörssin ehdottoman kuninkuuden voitti EVU Filppuloiden Valtti Mäenpää 23:lla maalilla! Toiseksi tuli EVU Pihlströmien Oskari Laamanen 12:lla maalillaan.

EVU09 HALUAA KIITTÄÄ:

- kaikkia yhteistyökumppaneita: Aktia, VAK Oy, Pajakulma Oy, Bilia Kaivoksela, JA-KI Oy, Ruokaboksi, Eurohuuto, Vehico Oy, Gekko Oy, MH-Autoservice, Betomix Oy, Docrates Syöpäsairaala, CSI Helsinki Oy, Dincor Oy, Kuninkaantien apteekki, Kotijanhunen Oy, Myyrmäen hammaslääkäriasema, Hockey Base, Ajoneuvopesula SA-HA Oy

- kaikkia vierasjoukkueita osallistumisesta ja hienoista peleistä

- kaikkia oman joukkueen vanhempia ja toimihenkilöitä valtavasta työmäärästä ennen turnausta ja sen aikana

- Jääkahviota ja erityisesti Hannea avusta, tuesta, hyvästä ruoasta ja hienosti toimivista ruokailujärjestelyistä turnauksessa

- Eeva Pihlströmiä kisatoimiston pyörittämisestä

- Tsuparin Jaskaa ratkaisupelien juontamisesta ja kuuluttamisesta rautaisella kokemuksella!

- junnutuomareita hyvästä työstä otteluiden tuomitsemisessa

- EVUa toimihenkilöiden kahvituksesta ja pelaajien välipaloista

- kaikkia turnauksessa yleisössä olleita hienon kisatunnelman luomisesta

- Joulupukkia lasten ilahduttamisesta jäähallin ympäristössä ja jopa pukukopissa!

Mutta lätinät sikseen. Tässä teille joitakin kuvia hienon päivän varrelta. Olkaa hyvät:

Pelitilanteita:

Kulta- ja hopeamitalistit, Kojootit Kontulasta ja Harjun Kiekko Lohjalta.

Pronssipokaali sai Filppuloiden juhlat käyntiin!

Muita tilanteita:

Jännittävääkin jännittävämpi Hockey Base-kiekkoarvan heittokisa oli oikea yleisömenestys. Kisassa oli tiukkoja tilanteita, kun keskiympyrässä oli pitkään yksi ja sama kiekko. Aivan loppuvaiheessa jonkun toisen heittämä kiekko sysäsi sen syrjään ja voittajaksi selvisi Hyeenojen oma poika Daniel Hytönen. Danielilla oli "ihan ok päivä" muutenkin: tarkkuuslaukauskilpailun voitto ja siitä palkinnoksi PAMAn tarjoama maila, kiekkoarvan heitosta tietokone ja päivän päätteeksi vielä pronssipelissä ottelutsemppari ja joukkueen kanssa ilmaan kohotettu pronssipokaali. Onnea Daniel!

Tsupari toi oman mausteensa ratkaisuotteluihin kuuluttamalla ne omaan taattuun tyyliinsä. Jaska the Man :)

Aktia-Hopeakiekko vaikenee, mutta vain hetkeksi. Nähdään ensi vuonna samoissa merkeissä. Silloin vielä vähän isommin, kun pelataan ykköshallissa. Nähdään siellä!


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat