EVUlle uusi toiminnanjohtaja
27.2.2019 17:35 Uutiset / Pääsivusto

EVUn toiminnanjohtaja 1.8.2019 alkaen on Miia Murole

Evussa on 50v juhlavuosi ja sitä vähän himmentää meidän pitkäaikaisen toiminnanjohtajan Pertti Hyvösen siirtyminen nauttimaan ansaituista eläkepäivistä 1.6 alkaen.

Tämän johdosta käynnistimme Pertin seuraajan haun heti tammikuun alussa ja saimmekin tehtävään hurjan paljon hakemuksia.

Missio oli selkeä, tarvitsemme ihmisen joka pystyy jatkamaan Pertin aloittamaa työtä taloushallinnon uudistamisen saralla ja henkilön joka kykenee omalla toiminnallaan kasvattamaan seuran harrastajamääriä ja luomaan uusia toiminteita sen tukemiseksi. Myös varainhankinta on alue, jonka näemme kriittisenä seuran hyvinvoinnin ja kehityksen kannalta

Viestintä ja markkinointi on myös kaikkia edeltäviä tukeva asia ja siihen uusi ihminen tuo kanssa vahvaa osaamista

Monen pitkän haastattelupäivän jälkeen löysimme etsimämme, ja ohessa Miian oma kuvaus itsestään kaikille luettavaksi

Omasta puolestani haluan toivottaa Miialle onnea ja menestystä uudessa tehtävässä

Kimmo Lehtonen, puheenjohtaja

Miia Murole esittäytyy:

Olen 40-vuotias kauppatieteiden maisteri ja liikuntatieteiden kandidaatti Nurmijärveltä.Perheeseeni kuuluvat aviomies sekä 12- ja 10-vuotiaat lapset.

Työkokemusta on karttunut kuntapuolelta, liikuntajärjestöistä sekä yksityiseltä sektorilta talous- ja hallintotehtävistä. Seuratoiminnassa olen ollut aktiivisesti mukana kuuden vuoden ajan toimien Kurra Hockey ry:n hallituksen jäsenenä ja joukkueenjohtajana. Olen ollut monessa mukana saaden kasvattajaseuran toiminnasta ja sen kehittämisestä hyvän kokonaiskuvan. Viimeisimpänä vastuualueena on ollut seuran sähköisen taloushallinnon kehittäminen.

Viime vuonna osallistuin Suomen Olympiakomitean organisoimaan vuoden kestävään urheilujohtamisen koulutukseen, joka antoi eväitä mm. johtamis- ja vuorovaikutustaitoihin.

Liikunta sekä liikunnan ja urheilun seuraaminen ovat olleet osa elämääni pienestä tytöstä lähtien. Perhe, hyvinvointi, ilo ja innostaminen sekä yhdessä tekeminen ovat minulle tärkeitä asioita elämässä.

Odotan innolla, että pääsen osaksi perinteikästä jääkiekkoseuraa ja viemään eteenpäin jo nyt laadukasta seuratoimintaa yhdessä seuran muiden toimijoiden kanssa ja antaa sille omaa osaamistani. Tavoitteena on kannustaa lisää lapsia, nuoria ja aikuisia mukavan harrastuksen ja liikunnallisen elämäntavan pariin.

Iso kiitos valintaraadille luottamuksesta.

Tsemppiä loppukevääseen ja mahtavaa juhlavuotta kaikille!

Terveisin,

Miia Murole   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat