EVU kiittää Sinua - helmikuu 2020
Julkaistu: 25.02.2020 00.00

EVU kiittää Sinua - helmikuu 2020

EVU ja seuran yhteistyökumppani Wanda´s Kitchen & Lounge aloittivat vuoden alussa EVU kiittää sinua -kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on kiittää seuratoimijoita kauden aikana ja korostaa vapaaehtoistyön ja yhteisöllisyyden merkitystä sekä arvostaa seuratyötä, jota tehdään lasten ja nuorten harrastamisen eteen.

EVU on kasvattiseura, jonka laadukas juniorityö pohjautuu pitkälti vapaaehtoisten ihmisten tekemään työhön, jotka toimivat arjessa joukkueiden ja muiden seuran toimintojen parissa. Vapaaehtoisten rooli lasten ja nuorten harrastustoiminnassa ja innostuksen kipinän sytyttämisessä liikuntaa ja urheilua kohtaan on merkittävä, sillä harrastuksissa vietetään parhaimmillaan useita tunteja viikossa.

Helmikuun EVU kiittää sinua -tunnustuksella palkittava seuratoimija on Leena Helenius. Leena toimii EVU 09 -joukkueen rahastonhoitajana ja toisena joukkueenjohtajana.

"Leena tekee pyyteetöntä työtä joukkueen hyväksi pitämättä itsestään mitään meteliä. Jojo:n hommat, turnauksien koordinointi ja etenkin arpajaiset ja niihin mielettömien palkintojen hankinnat eivät olisi viime vuosina onnistuneet keneltäkään muulta. Leena antaa kaikkensa joukkueelle."

"Leena on puurtanut EVU09-joukkueen eteen valtavasti laittaen aina joukkueen etusijalle. Leenalla on ollut aikaa ja energiaa kuunnella vanhempien huolia ja keskustella vaikeistakin asioista vanhempien kanssa. Leena on kantanut päävastuun joukkueen raha-asioista. Hän on henkeen ja vereen lätkä-äiti, joka viettää hallilla aikaa oman lapsen ja joukkueen muiden poikien kanssa, koska haluaa, ei siksi että pitää. Leena on luotettava ja sitoutunut joukkueen ja seuran toiminnan kehittämiseen."

Kampanjan arvoina ovat arvostus, innostus, merkityksellisyys ja yhteistyö.

Seuran uusimmat