U17 Ailahteleva peliviikonloppu
11.10.2021 10:41 Uutiset / EVU U17 (2005-2006)

U17 Ailahteleva peliviikonloppu

Ylempi peliryhmä pelasi edellisviikolla jo torstaina HJK:ta vastaan Paloheinässä. Tämä peli oli suhteellisen tasapainoinen suoritus ja päättyi voittoon. Lauantain myöhäisillan pelissä K-Espoota vastaan puolestaan näytti ajatukset olevan enemmän jossain muussa lauantai-illan vietossa, kuin jääkiekko-ottelussa ja tulos oli sen mukainen. Kauden ensimmäinen tappio ylemmälle ryhmälle tuli karuin 1-8 luvuin. Mutta heti tulevana viikonloppuna on mahdollisuus ottaa revanssi, kun Kespoo kohdataan uudemman kerran.

Alempi peliryhmä pelasi sunnuntaina kotipelin Viikinkejä vastaan. Viikkarit pääsivät alussa karkuun ja peli ailahteli suuntaan ja toiseen ja pitkään jo näytti siltä, että aina kun kavennettiin, annettiin heti Viikkareille taas etumatka takaisin. Lopussa peli kääntyi kuitenkin maalin voittoon. Hyvä niin.

Sen verran tilannerikkautta edellisissä peleissä oli, että joku voisi tähän kohtaan sanoa, että "Tämä on sitä juniorihokia" ja olisi siinä ihan oikeassa. U17 juniorihokia pääsee seuraamaan jälleen ensi lauantaina, kun ylempi pelaa kotipelin Klaukkalassa ja alempi käy vieraissa Riihimäellä. Tosifaneille tämä onkin hankalampi tilanne, koska pelit ovat miltei yhtäaikaisesti. Kannattaa siis ottaa vaikkapa tabletti mukaan kun menee peliä katsomaan, niin voi seurata toista peliä EVU U17 SolidSport -kanavilta.


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat