EVU U12 Leijonien Kunnioita peliä –junnuina!
15.11.2021 11:48 Uutiset / EVU U12 (2010)

EVU U12 ja Leijonat!

Syksyn yksi odotetuimmista tapahtumista EVU:n U12 –joukkueelle koitti lauantaina 13.11, kun pojat pääsivät saattamaan Leijonat jäälle Karjala-turnauksen Suomi-Tsekki –pelissä. Yhden joukkueen pelaajan kummisedän kautta aukeni mahdollisuus, että 20 pelaajaa pääsisi jäälle, ja koko joukkue toimihenkilöineen katsomaan peliä. Jäälle pääsi 20 joukkueen pelaajaa, jotka oli arvottu aiemmin viikolla omissa harjoituksissa.

Lauantaina kaikki sujui suunnitelmien mukaan ja jokainen pelaaja oli paikalla sovitusti klo 17 mennessä. Kukaan ei tietenkään myöntänyt jännittäneensä tilannetta. Ulkona annettiin ensin ohjeistus siitä kuinka ei toimita. Eli ei kaaduta heti jäälle mennessä yhteen kasaan, kuten kerran oli käynyt –toki tästäkin tapahtumasta oli kuulemma selvitty naurun säestyksellä, mutta tavoite oli kuitenkin välttää toisinto. Ei muuta kuin sisään Hartwallille ja varusteet päälle, ja käytiin luistelukuvio läpi useampaan kertaan.

Koko tapahtuma sujui erinomaisesti ja pelaajat pääsivät kuvaan Leijonien virallisen mediaseinän eteen.

Osa Leijonista huomioi poikia vinkkauksella ja läpyillä jäälle tullessaan, ja nämä nimet tietysti jäivät erityisesti mieleen. Jäällä junioripelaajat saivat ikimuistoisen elämyksen musiikin pauhatessa ja valojen välkkyessä Leijonien saapuessa jäälle.

Kansallislaulut kuunneltiin maajoukkueiden kanssa ja sitten oli aika jättää estradi isommille.

Katsomoon päästyä joukkueella oli tunnelma katossa ja kannustusta suoritettiin huutaen ja laulaen. Iloa lisäsi tietysti se, että EVU-kasvatti Valtteri Filppula viimeisteli 4-2 maalin, ja näillä lukemilla Leijonat myös voitti. Pelin päätyttyä uskalsi muutama pelaaja myöntää jännityksen, joka oli purkautunut jäälle astuessa. Upeita muistoja, jotka varmasti pysyvät mielessä!


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat