EVU-01 Bluelle hopeaa Kuopiosta!
Julkaistu: 25.08.2014 00.00

EVU-01 Blue sijoittui toiseksi Kalpan järjestämässä turnauksessa Kuopiossa. Blue voitti tasaisen varmoilla otteilla oman alkulohkonsa, matkalla kaatuivat sekä (Kajaanin) Hokki, Jokipojat että Pelicans. Välieräpelin ensimmäiset maalit EPS:ää vastaan nähtiin vasta voittomaalikilpailussa, jossa Juha Antikainen torjui varmasti ja voittomaalin ampui joukkueen kapteeni Otto Ruski. Finaalissa vastaan asettui ennakkoon kovaksi tiedetty Kalpa, joka siirtyi melko nopeasti ylivoimalla 2-0 johtoon Bluen sorruttua jäähyilyyn. Toisen erän alkupuolella peli näytti selvältä, kun Kalpa siirtyi 5 minuutin pelin jälkeen jo 4-1 johtoon niin ikään ylivoimamaaleilla. Erän puolessa välissä Blue kuitenkin sai jostain kaivettua taistelutahtoa ja kavensi minuutin sisällä tilanteeksi 4-3. Lopulta Kalpa kampesi kuitenkin voiton numeroin 6-4.

Loistavasti läpi turnauksen esiintyneessä joukkueessa pelasivat Samuel, Luukas, Otto, Joose, Tuomas, Eetu, Daniel, Patrik, Samuli, Teemu, Lexa, Santtu sekä maalivahdit Juha ja Faustas. Joukkueen valmennuksesta vastasivat Jaska ja Jugi. Bluen MVP-pelaajaksi valittiin Teemu ja tsemppariksi Lexa.

Omassa sarjassaan 01 Red voitti peleistään kaksi, hävisi kaksi ja pelasi yhden ottelun tasan. Tällä kertaa Redin eväät eivät riittäneet kuin kuudenteen sijaan. Turnauksen voitto AAA-sarjassa tuli kuitenkin pääkaupunkiseudulle, kun EPS löi loppuottelussa Ässät.