EVU ottaa haasteen vastaan
Julkaistu: 27.11.2015 00.00

EVU ottaa haasteen vastaan

Jokerit on haastanut kaikki yhteistyöseuransa D-G ikäluokan pelaajat kisaan, jossa kannustetaan pelaajia käymään omatoimisesti ulkojäillä. Myös iltapäiväjäät lasketaan mukaan!

Kisaan voi osallistua ilmoittamalla pelaajan ulkojää + iltapäiväjäätunnit ajanjaksolta 1.12.2015-1.3.2016. Jaksoon sisältyy 90 päivää ja hyvä tavoite ajanjaksolle on 90 tuntia jäällä, sehän on vain tunti päivässä. Joukkueen harjoituksia ei lasketa mukaan.

Tulosta seurantalista paperille tästä ja laita se näkyvälle paikalle esim. jääkaapin oveen. Listaan merkitään päivämäärä, paikka sekä jäällä vietetty aika.

Jakson lopussa kokonaistunnit ilmoitetaan EVUn nettisivulle tulevalla lomakkeella. EVU palkitsee 3 eniten jäällä ollutta pelaajaa tuotepalkinnoilla, lisäksi arvotaan yksi palkinto kaikkien kisaan osallistuneiden kesken.

Kaikki EVUn pelaajat ovat mukana myös haastekisassa, jossa 90 tuntia (tai enemmän) saavuttaneet pelaajat ansaitsevat Ulkojäiden Tahdon Taitaja -arvonimen sekä kisaavat myös Jokereiden yhteistyökumppanin Eastonin lahjoittamista palkinnoista.

Palkittavilta pelaajilta pyydetään ennen palkintojen jakoa seurantalista, jossa listaan merkityt tunnit on varmistettu vanhemman allekirjoituksella. Näin varmistetaan ilmoitettujen tuntien oikeellisuus.



Nämäkin pelaajat kävivät ulkojäillä aikanaan - silloin tällöin

























Seuran uusimmat