Vuoden alku
Julkaistu: 11.01.2017 00.00

Vuoden alku

Hei taas rakas seurakunta! Sain inspiraation kolumniin Evun C:n pelissä. Tästä on syyttäminen vain ja ainoastaan hallin hauskimpia jätkiä: Aki Tiihonen ja Kari Mutka. Heidän mielestään minun pitäisi julkaista videoblogi joka maanantai viikonlopun tapahtumista. Nimeksi tulisi: Jazkan korneri. Geenilotossa tuli vähän niin kuin tyhjä arpa, joten jätetään tuo video tekemättä. Sitä paitsi kynä on miekoista terävin!

Ennen kuin mennään perkaamaan muutamaa ikäluokkaa, mennään asioista tärkeimpään: meidän Eeva Pihlström täytti pyöreitä tuossa äskettäin. Tuhannesti onnea Eeva vielä kerran!!!! Aivan mahtava persoona. Miettikääpä, että Eeva on vastannut 35 vuotta meidän Kultakiekko-turnauksen vetämisestä!!!! Itse asiassa tämä koko Pihlströmin klaani on huikea, meidän kaikkien tulisi ottaa sieltä mallia: Täysillä, tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa!!! Olen tässä päässyt tutustumaan myös heimopäällikkö Sakkeen, mieletön seppä! Antin tietää kaikki ja tällä kaudella Anttia näkeekin meidän hallilla paljon! Sitten sieltä on tulossa vielä Eemeli ja Luka, varsinkin nuoremmasta tulen varmasti kirjoittamaan monta hyvää tarinaa tulevina vuosina.

Eli kevätkausi on laitettu kunnolla käyntiin. Itse näin aika monta ottelua viikonloppuna. Lähdetään purkamaan:

KIEKKO-VANTAA C vs ILVESC 1 - 2

KIEKKO-VANTAA C vsTAPPARA 1 - 4

Pisteet jäi saamatta, mutta kun pelataan SM-sarjaa, niin kyllä pitää hyvin onnistua, jotta näistä karkeloista jää käteen muutakin kuin kokemusta. Ilves-pelissä kundit jäi ehkä vähän telineisiin. Tappara-peli oli jo paljon parempi. Huimaa lätkää tämä soturilauma pelaa! Palataan tähän ryhmään vielä erikseen otteluennakossa Kiekko-Vantaa C vs HIFK...

EVU C vs JUKURIT 2 - 5

Tämä taisto kaatui sysimustaan toiseen erään (0-4)! Ottelussa oli paljon hyvää, mutta kyllä paikoista pitäisi pystyä laittamaan sisään paremmalla prosentilla. Nopea ajatusten vaihto päävalmentaja Paavilaisen kanssa pelin jälkeen, siitä jäi mielikuva, että tällä viikolla Evu harjoittelee todella kovaa!!!! Ei ollut tyytyväinen Kimmo ei. Uutta matoa koukkuun jätkät!!! Lauantaina vieraspeli Turussa, kovia pelejä on mestiksessäkin!

EVU 06:Kultaa KJT AAA- turnauksesta!!!

Yhden päivän turnaus aikavälillä klo 7:30-20:30. Kova oli rutistus. On tämä jääkiekko vaan hieno laji!! Aina ei tarvitse olla rosterissa 10 nopeinta luistelijaa tai vahvinta takakarvaajaa. Joukkuepelillä ne parhaat tulokset tulee. Tämä oli huima päivä seurata kiekkoilijan alkuja. Koko alkusarja meni tappioitta, mutta ei se peli täysin uomissaan ollut. Finaali oli Evulta suvereeni näytös!! Jos lyödään Matinkylän Blues 9-1, niin aika monen asian on täytynyt onnistua!!

Joukkueen "tärkein palanen"-palkinto ojennetaan tällä kertaa jaettuna valmentajille Topi Juntunen ja Tero Saari, olkaa hyvä! Äijät tekee todella hyvää duunia joukkueen eteen, toki meillä on ollut näkemyseroja ja asioista ollaan pystytty keskustelemaan, hyvää haastamista. Eikö se näin mene, että tyytyväisyys tappaa kehityksen?

Nyt kävi tosiaan niin, että meidän valmennus vei Espoon entisiä liigakiekkoilijoita kuin litran mittaa. Joukkueen sisällä oli laitettu tarkat säännöt: ei kännyköitä, ei turhaa riehumista otteluiden välillä. Koppiin oli tuotu lautapelejä, pelikortteja. Olipa Juntunen siellä esittänyt maagisia korttitemppujaankin, joita meidän Veeti vieläkin ihmettelee, eikä isä pysty kertomaan, miten se tehtiin. Tämä kaikki toiminta satoi Evun laariin, kaikki se säästynyt energia purkautui finaalissa. Totuus näkyi sitten tulostaululla. Nerokasta Topi ja Tero, arvostan.

-tsupari-

Seuran uusimmat