Koronatilanteen vuoksi Suomen Jääkiekkoliiton koronaryhmä on päättänyt, että niissä sarjoissa, jotka päättyvät ennen joulutaukoa, perutaan tästä hetkestä alkaen kaikki ottelut, joissa osapuolena on HUS:n alueella toimiva seura. Sarjoissa, jotka jatkuvat koko kauden, syyskauden loput ottelut siirretään kevätkaudelle. Näin ollen joukkueemme osalta tämän syyskauden sarjapelit on nyt pelattu ja odotamme keväälle runsasta määrää hyviä pelejä. Myös jäähallit on Vantaalla suljettu toistaiseksi. Koronatilanteen helpottumista odotellessa keskitymme treenaamaan ulkona ja kotioloissa.

»
Takaisin

Koronatilanteen vuoksi Suomen Jääkiekkoliiton koronaryhmä on päättänyt, että niissä sarjoissa, jotka päättyvät ennen joulutaukoa, perutaan tästä hetkestä alkaen kaikki ottelut, joissa osapuolena on HUS:n alueella toimiva seura.

Sarjoissa, jotka jatkuvat koko kauden, syyskauden loput ottelut siirretään kevätkaudelle. Näin ollen joukkueemme osalta tämän syyskauden sarjapelit on nyt pelattu ja odotamme keväälle runsasta määrää hyviä pelejä.

Myös jäähallit on Vantaalla suljettu toistaiseksi. Koronatilanteen helpottumista odotellessa keskitymme treenaamaan ulkona ja kotioloissa.


Lue lisää »
Tiedotteet
Otteluita
Ei otteluita
Poimintoja muilta sivustoilta
Ei uutisia
EVU U15
«  Tammikuu   »
Kategoriat