EVUn & EVTn yhteinen luistelukoulu
EVU&EVT LuistelukouluJulkaistu: 26.06.2023 21.02

EVUn & EVTn yhteinen luistelukoulu

Kaksi lajia, yksi intohimo - koe Jäätävän hauska luistelukoulu

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ja Etelä-Vantaan Urheilijat yhdistävät ammattitaitonsa luistelukoulun merkeissä

EVU:n ja EVT:n yhteinen luistelukoulu on tarkoitettu kaikille luistelusta kiinnostuneille 2-9 vuotiaille. Luistelukoulussa opitaan luistelun perusteet leikin kautta ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Luistelukoulussa opittujen taitojen avulla voi jatkaa harrastamista taitoluistelun, jääkiekon tai jopa molempien lajien parissa.

Luistelukoulu ajat

Syksyn luistelukoulut alkavat viikolla 36 ja ne luistellaan Myyrmäessä jäähalli 2.

Keskiviikkoisin klo 17:40 - 18:30

Sunnuntaisin klo 10:10 - 11:00

Luistelukoulu hinnat (syksy)

1 x vko, 99€

2 x vko, 149€

Hinnat sisältävät molempien seurojen jäsenyyden, vakuutukset ja ammattitaitoisen luistelu opetuksen innostavien ohjaajien kanssa.

Mitä mukaan luistelukouluun?

Mukaan tarvitset omat luistimet, hansikkaat sekä urheilulliset ja lämpimät vaatteet. Nuorimmille luistelijoille suosittelemme kypärän käyttöä.

Luistelukoulun kausisuunnitelma syksylle 2023

Luistelukoulutunnit aloitetaan yhteisesti alkulämmittelyllä, jonka jälkeen siirrytään pienryhmiin jatkamaan harjoittelua. Tunnit sisältävät paljon perusluistelua, sekä vauhdintuoton ja teränkäytön harjoituksia. Näitä toteutetaan käytännössä erilaisten leikkien, pelien, ratojen ja välineiden avulla.

Ensimmäisten tuntien aikana lapset jaetaan pienryhmiin vauhdin ja jo olemassa olevien taitojen perusteella. Tunnit suunnitellaan ryhmäkohtaisesti lasten taitotason ja vauhdin mukaan niin, että myös lasten yksilöllinen taitotaso pyritään huomioimaan.

Kullekin ryhmälle on määritelty suuntaa antavat taitotavoitteet, joiden etenemisestä jokainen lapsi saa syyskauden päätteeksi ohjaajan laatiman taitotodistuksen. Nämä taitotavoitteet perustuvat Suomen Taitoluisteluliiton luomiin tähtidiplomi tasoihin. Syyskaudella tavoitteena on siis edetä ryhmän taitotavoitteissa, tutustua ryhmään, ohjaajiin ja luistelukoulun käytänteisiin. Ja ennen kaikkea pitää hauskaa, sekä päästä kiinni luistelun riemuun! Syyskausi huipentuu luistelukoulun esiintymiseen EVT:n joulujuhlassa 13.12.2023.

Moni huippujääkiekkoilija on oppinut perusluistelutekniikkansa taitoluistelukoulussa ennen siirtymistään jääkiekon puolelle.

Syksyn aikana on luvassa erilaisia teemapäiviä ja muita erikoistunteja, joita voi seurata syksyn alustavasta aikataulusta. Järjestämme myös vanhempaininfon pian syyskauden alussa luistelukoulutunnin aikana. Tiedotamme tulevista erikoispäivistä ja mahdollisista muutoksista vielä sähköpostitse lähempänä!

Syksyn aikataulu:

SEURAPÄIVÄ 2.9.2023!!

Ennen luistelukoulun alkua järjestetään EVT:n ja EVU:n yhteinen seurapäivä Myyrmäen jäähallilla. Seurapäivänä hallilla on luvassa erilaista puuhaa, esityksiä ja muuta ohjelmaa, sekä tarkempaa tietoa seurojen toiminnasta. Seurapäivään ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet vauvasta vaariin. Tervetuloa mukaan!

vko 36 (6.9. & 10.9.) LUISTELUKOULU ALKAA! Aloitetaan syksy tutustuen jäähän, luistimiin, ohjaajiin ja uusiin kavereihin!

vko 39 (27.9 & 1.10) KAVERIKERTA! Jokainen lapsi saa tuoda mukanaan kaverin- tai vaikka useammankin ilmaiseksi kokeilemaan luistelua jäätävän hauskassa luistelukoulussamme!

vko 42 (18.10 & 22.10) SYYSRIEHA! Syyslomaviikkojen kunniaksi luistelukoulussa vietämme syysriehaa, yhteinen rata täynnä erilaisia tehtäviä kulkee läpi koko kentän!

vko 44 (1.11. & 5.11.) HALLOWEEN NAAMIAISET! Halloweenin kunniaksi luistelukouluun saa pukeutua teemaan sopivalla karmivalla tyylillä!

vko 45 (8.11. & 12.11) ISÄNPÄIVÄ! Isänpäivän kunniaksi luistelukouluun ovat tervetulleita kaikki vanhemmat, sukulaiset, ystävät tai vaikkapa naapurit!

vko 47 (22.11 & 26.11) JOULUJUHLAN HARJOITTELU ALKAA! Tunnit pidetään täysin normaalisti, mutta alamme pienryhmissä pikkuhiljaa valmistautua tulevaan EVT:n joulujuhlaan harjoittelemalla luistelukoululle suunniteltua omaa esitystä!

vko 50 13.12 EVT:n JOULUJUHLA! Luistelukoululaisilla on halutessaan mahdollisuus päästä esiintymään koko seuran yhteisessä joulujuhlassa Myyrmäen 1 hallissa!

Tervetuloa Jäätävän hauskaan luistelukouluun!

Ilmoittaudu mukaan alta:

https://evt.myclub.fi/flow/events/public

Tutustu seurojen toimintaan

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat

Etelä-Vantaan Urheilijat


Joukkueen uusimmat uutiset