U11 kausi on käynnistynyt
Julkaistu: 26.09.2023 13.23

U11 kausi on käynnistynyt

Siirtyminen ison kentän peleihin - vihdoin! Näin ajattelee moni pelaaja, vaikka pienpelejä pelataankin kaudella vielä noin puolet sarjapeleistä. Kausi tuo paljon uutta pelillisesti ja myös harjoituksellisesti. Onneksi yksi asia on ja pysyy; upeat pelaajamme ja aktiiviset toimihenkilömme!

Aloitimme harjoittelun elokuun alussa, jolloin vietimme myös leiripäivää Myyrmäen hallilla. Kesän jälkeen innokkuus oli käsin kosketeltava ja leiripäivä olikin oikein onnistunut. Aloitimme myös harjoituspelit heti elokuun alkupuolella. Pelit on lajin suola ja viikonloput olemme käyttäneet lähinnä peleihin ja arkena on treenattu kovaa.

Kauden alkuun on mahtunut jo muutama turnaus eri tasoilla, jotka ovat sujuneet varsin mallikkaasti. Kirsikkana kakun päällä on upea menestys legendaarisessa Kuutti-turnauksessa, jossa AA-joukkueemme nappasi pronssia ja AAA-joukkue vei kirkkaimman mitalin!

Sarjan alkua odottaa ihan jokainen ja ensimmäiset sarjapelit ovatkin jo 30.9., jolloin pelaamme kotona AAA-ottelun EVU RED - HaKi Blue 1. Joukkueet ehtivät kohdata jo harjoitusottelussa, jolloin veimme ottelun 8-3. Sunnuntaina RED kohtaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella toisen vantaalaisen, kun käymme visiitillä Tikkurilassa K-Vantaa Itä valkoisen vieraina. Tämä peli onkin ensimmäinen pienpeli ja varmasti vauhdikas sellainen!

White (AA) ja Blue (A) joukkueemme aloittavat sarjapelit 7.-8.10.

Järjestämme myös oman turnauksen keväällä Myyrmäessä. Perinteinen U11 Hopeakiekko-turnaus pelataan 20.-21.4.2024. Tästä lisätietoa vielä syksyn aikana!

Tervetuloa hallille pelejä katsomaan!