Seurasiirrot

Pelaajasiirroissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjä sekä seurasiirtoja ja edustuskelpoisuutta koskevia ohjeita:

 1. Suomen Jääkiekkoliiton kilpailusäännöt 2019-2020
 2. Seurasiirrot ja edustusoikeudet kaudella 2019-2020

Lisäksi seurassa noudatetaan seuran määrittämiä Taloudenhoidon periaatteita seurasiirtojen ja maksuvelvoitteiden osalta.

SIIRTYMINEN TOISEEN SEURAAN

 • Pelaaja saa siirtopaperit pyydettäessä Jääkiekkoliiton kilpailusäännöissä määritellyn vapaan siirtoajan puitteissa.
  • Siirtopapereiden saamiseksi pelaajan kaikki ko. päivämäärään erääntyneet maksut on oltava suoritettuna seuralle. Myös kaikki seuralta saamansa varusteet pelaajan tulee palauttaa ennen seurasiirtoa. Siirron tekee seuran siihen valtuuttama henkilö varmistuttuaan, että ao. pelaajan kaikki velvoitteet on hoidettu. Kaikki pelaajan maksamat rahat, talkoilla tehdyt tulot, ilmoitustulot ym. jäävät joukkueen tai seuran tilille.
 • Mikäli pelaajasiirtoa ei ole pyydetty vapaan siirtoajan puitteissa, pelaaja on sitoutunut pelaamaan seurassa kauden loppuun asti ja siirtopapereita ei anneta kuin poikkeustapauksissa.
  • Siirto käsitellään seuran hallituksessa ja mikäli siirto myönnetään, kaikki ko. päivämäärään mennessä erääntyneet maksut on oltava suoritettuna sekä lisäksi kuluvan kuukauden ja kolmen seuraavan kuukauden maksut.
  • Jos siirron syy kesken kauden on muutto toiselle paikkakunnalle, seurojen välinen yhteistyö tai muu vastaava syy, maksuvelvoite on sama kuin jos siirto olisi pyydetty vapaan siirtoajan puitteissa.
  • Mikäli pyydetty siirto ei toteudu, seuralla ei ole velvoitetta ottaa pelaajaa takaisin.   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Kategoriat