Tähtiseura

Etelä-Vantaan Urheilijat ry Tähtiseuraksi

EVU on lasten ja nuorten Tähtiseura ja seuralla on oikeus käyttää Tähtimerkkiä osoituksena ja lupauksena seuratoiminnan laadusta. Seuran auditointi hyväksyttiin 16.12.2020.

Tähtiseura-polku alkoi vuosi sitten osa-alueiden Johtaminen ja hallinto, Urheilutoiminta, Seuran ihmiset ja Aineelliset resurssit työstämisellä seuran sisällä ja yhteistyössä Kiekko-Vantaa Idän sekä Jääkiekkoliiton edustajan kanssa. Yhteiset sparraushetket siivittivät molempia seuroja kehitystyössä eteenpäin ja EVUn toiminnanjohtaja Miia Murole kannustaakin seuroja tekemään rohkeasti yhteistyötä. Yhdessä sovituista aikatauluista on helpompi pitää kiinni ja näin homma etenee. Lisäksi yhteiset keskustelut laajentavat näkemyksiä erilaisista toimintatavoista ja kehitysideoita syntyy yhdessä tehokkaammin.

Murole haluaa kiittää kaikkia seuran toimijoita, jotka tekevät sydämellään työtä lasten ja nuorten eteen. Arki ratkaisee ja ihmiset ovat kaikki kaikessa. Se miten olemme toistemme kanssa vuorovaikutuksessa ja miten kohtelemme toisiamme. Kiitos Tähtimerkistä kuuluu siis kaikille seuran ihmisille!

EVU on Etelän alueen kolmas seura ja koko Suomessa kahdeksas Tähtiseura-tunnuksen saanut jääkiekkoseura.


Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen luoma seurojen laatuohjelma ja Tähtimerkki on lupaus laadusta.

Tähtiseura-ohjelmaan voi tutustua tarkemmin täällä: www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/

Uutinen Jääkiekkoliiton sivuilla: Leijonat - Finhockey - Etelä-Vantaan Urheilijat ja Kiekko-Vantaa Itä Tähtiseuroiksi   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat