Blogi - Tervehdys jäähallilta
Julkaistu: 02.08.2019 00.00

Blogi - Tervehdys jäähallilta

Jäähallin ovet ovat jälleen avautuneet ja helteiden jälkeen on mukava päästä kirmaamaan jäälle pelikavereiden kanssa. Uusi kausi odottaa edessämme kaikkine mahdollisuuksineen.

Samanlainen fiilis on minullakin. Leppoisa kesä on takana ja pitkä odotus uuden työn alkamisesta on vihdoin päättynyt. Eilen aloitin virallisesti EVU:n toiminnanjohtajana. Innostuneena, uteliaana ja nöyränä lähden tekemään työtä, oppimaan evulaisuudesta sekä tutustumaan ihmisiin, joita ilman seuraa ei olisi. Ihmisiin, jotka häärivät hallilla mahdollistaen hienon harrastuksen lapsille ja nuorille. Pelaajiin, jotka nauttivat liikunnan riemusta oppien uutta joka päivä. Taustajoukkoihin, joita ei voi koskaan olla liikaa.

Syksy ja uusi kausi tuo mukanaan monenlaisia mukavia ja uusia asioita. EVU juhlii 50-vuotista taivaltaan gaalan merkeissä 24.8. (HUOM! Juhlakokonaisuus siirrettiin toukokuulle) ja kyseisenä viikonloppuna pelataan myös perinteinen Aktia Kultakiekkoturnaus. Tänä vuonna EVU 07-joukkueella on kunnia toimia turnausisäntänä. Huikea viikonloppu siis tulossa!

EVU 50v -juhlagaala on oiva tapa nostaa seuratoiminnan ja yhteisöllisyyden tärkeys sen ansaitsemalle jalustalle ja samalla muistella EVU:n taivalta viisikymppiseksi. Yhteisöllisyyttä tulee korostamaan myös syksyn aikana starttaava Olympiakomitean Seurasydän-kampanja.

EVU:ssa on otettu kesän aikana käyttöön sähköinen taloushallinto, joka tuo seuran hallinnon uudelle tasolle lisäten läpinäkyvyyttä ja raportoinnin ajantasaisuutta. Projekti on vasta alkumetreillä, joten syksyn aikana harjoitellaan uusien toimintatapojen omaksumista.

Omalta osaltani arvostan avointa viestintää ja vuorovaikutusta. Aloitan tämän viestin myötä kirjoittamaan blogia ”Toiminnanjohtajan kynästä”, johon on tarkoitus tulla tarinoita jäähallielämästä, seuratoiminnasta ja ilmiöistä jäähallin rajapinnassa allekirjoittaneen ja toivottavasti myös vierailevien tähtien toimesta.

Toivotan kaikille oikein mukavaa ja innostavaa kautta. Pidetään EVU-sydän sykkeessä!

Minut saa kiinni sähköpostitse osoitteesta miia.murole@evu.fi ja puhelimitse numerosta 043 211 3303.

Nähdään hallilla!

Miia Murole

ToiminnanjohtajaSeuran uusimmat